Anabelezija parašė:
man atrodo nuo tų magnetinių audrų mano mm paklydo![]()
Aš ta pati galvoju, nuo penktadienio pradingo 😄
Anabelezija parašė:
man atrodo nuo tų magnetinių audrų mano mm paklydo![]()
Aš ta pati galvoju, nuo penktadienio pradingo 😄
DanRi parašė:
Nusipirkau amedi kasetę. Ryte bandysiu. Bet dabar pagalvojau, net nežiūrėjusi jų jautrumo vaistinėje pasiėmiau. Dabar namie žiūriu kad net nerašo nieko apie jautru…
Taip taip 25 😁😁😁 livesin josteles jautriausios benu vaistineja.
Ingius68 parašė:
Taip taip 25 😁😁😁 livesin josteles jautriausios benu vaistineja.
O jazus.. net nusijuokiau balsu 😄😄😄
Na man sekasi. Vadinasi nesitestuosiu dar pora dienų. Jeigu vaiduokliukai neapgavo šiandien, tai už kelių dienų manau ir tas 25 jau ryškesnis turėtų būti. 😇🙏
Labai gaila kad del mano kaltes užvirė tokia diskusija atsiprašau jeigu ne taip ka pasakiau.
Esme tokia sunpurmu nestumu prg buvo virs 100 bet pabėgo su antru prg buvo 80 pabėgo dabar pasidariau paciai silpna pasidare kad toks mažas duphaston buvo israsytas pagrinde prailginti liuteininę fazę nes buna kad ov vyksta vėliau ji geriau dabar nes pamacius juostelės zinojjau kad negaliu nutraukti be del to kad su juo keliu prg tiesiog teplioti pradejau sestadieni kai niekur nenueisi nieko bepaklausi niekur vakar atlikau tyrimus siandien tik gavau tuos atsakymus pati suprantu kad galas jau bet vis dar siokios tokios vilties turėjau klausiau ieskojau atsakymu man antra ginekologe sako kad gamtos natūrali atranka kad nesiseka gyvenu miestelį nera per daug pas ka nueiti bet va nuejau siandien prasau jos prg sekanciam kartui prašau kad pasakytu kaip tikliausia atlikti tyrimus o ji man sako nebeverta as nesikeikiant suprantu kad dabar gal neverta bet kitam kartui noriu byt pasiruosusi gal cia ir yra mano beda prg kad ilgiau 7 sav nieko nesigauna
Labuka merginos...mes jau planuojame ilgai..ir visi nėštumai baigiasi nesėkmingai. Deja priežasties taip ir neradome. O db gavau šoka...
Ovuliacija pagavome si ciklą bet myliuku buvo tik iki OV..iki mmm liko 3 dienos, galvoju keista kad krūtinės nei kiek neskauda..man ją visada skauda..galvojau nks neužkibo nes jokių simptomu..turėjau viena NT bitute, sugalvojau sugadinti tiesiog ant durniaus ir užsakyti nauja partija OV testukus ir NT kitam ciklui...o jis man va ką parode🙈 Nesuprantu juk jokių nėra simptomu, man nėra buve kad jų nebutu...gal kam yra bitute uzgrybavus???
Ok1ukas parašė:
Labuka merginos...mes jau planuojame ilgai..ir visi nėštumai baigiasi nesėkmingai. Deja priežasties taip ir neradome. O db gavau šoka...
Na, tokius veltui nerodo tikrai!!
Joolie parašė:
Na, tokius veltui nerodo tikrai!!
Nu nesuprantu ko krūtinės neskauda..kad progesterona gert? Man ji visad paskirdavo, visad mažas buvo
Ok1ukas parašė:
Nu nesuprantu ko krūtinės neskauda..kad progesterona gert? Man ji visad paskirdavo, visad mažas buvo
Krauja pasidarykit gal nieko nereike 😉
Ok1ukas parašė:
kraujo tyrimus gal pasidarykite ir matysite sitauciją
2 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai