beatazuk parašė:
Labas, aš ilgą laiką buvau stebėtoja, nes buvo kartas kai apsidžiaugėm per anksti 🙈🙈
Jei čia CC tai laikau kumščius, kad ryškėtų. Su pirmagime jie anksčiausiai parodė vaiduoklį. Šitam vaiduokliui dabar 4m. 👌😄
beatazuk parašė:
Labas, aš ilgą laiką buvau stebėtoja, nes buvo kartas kai apsidžiaugėm per anksti 🙈🙈
Jei čia CC tai laikau kumščius, kad ryškėtų. Su pirmagime jie anksčiausiai parodė vaiduoklį. Šitam vaiduokliui dabar 4m. 👌😄
Jorytė1 parašė:
Aciu❤️
Na idomei. Viena diena lyg ir viskas ok kita diena pykina😅 viena diena valgyt nori…
Kaip faina... Žiūrek ten labai nepersidirbk ❤️
SlyvaL parašė:
Yraaa 🌼
As_esu_naujoke parašė:
Sveikos! Esu naujokė, su vyru planuojame vaikelį tik pirmą mėnesį. Pasidariau nėštumo testą (Clear choice) 2 dienoms iki numatomų mėnesinių. Ar jau galima džiaugtis…
Sveikinu 🌻
Krasula parašė:
Yraaa 🌼
Aha, yra. 4 metus jau. 😄👌
beatazuk parašė:
Mataau,
O pavaro CC testukai 😜
SlyvaL parašė:
Aha, yra. 4 metus jau. 😄👌
Tai tuoj gal dar vienas bus, kad jau 'susipainiojau' 😜
Krasula parašė:
Kaip faina... Žiūrek ten labai nepersidirbk ❤️
Uoj ne po biski as. Ryt laisva kaip tik pas akusere varysiu. Pailsesiu nuo darbo😀
Jorytė1 parašė:
Uoj ne po biski as. Ryt laisva kaip tik pas akusere varysiu. Pailsesiu nuo darbo😀
Turbūt dekreto jau lauki??
Galėtų nuo kokių 12 sav. Jau ir leist 😉
1 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai