Milka31 parašė:
Merginos, teks ieskot atsakymu cia 🙈 menesines turi prasidet penktadieni-22diena. Siandien pasidariau viola testa, ar cia matosi kazkas? Ar matau, nes noriu matyt, …
Lyg kažkas nežymiai matosi. Manau kartokite dar po kelių dienų.
Milka31 parašė:
Merginos, teks ieskot atsakymu cia 🙈 menesines turi prasidet penktadieni-22diena. Siandien pasidariau viola testa, ar cia matosi kazkas? Ar matau, nes noriu matyt, …
Lyg kažkas nežymiai matosi. Manau kartokite dar po kelių dienų.
Pipirelis parašė:
Matosi, tik nematau ar juostelė rausvanežinau šitų testų.
Šiaip turbūt belieka pakartoti rytoj/poryt. Jei ryškėja, galima bus tyliai sveikin…
Milka31 parašė:
As matau kazka smeizuojant, bet su siais testais nesusidurus, tai sunku pasakyt ar isdziuvimo linija ar vaiduokliukas☺️ bet kokiu atveju, atsakant i klausima-kazkas yra
Pipirelis parašė:
Suvalgykit snickers🤗
As visai suvalgyciau, jei liuka nenori🤣
Kirol parašė:
Sveikos merginos, noriu paklausti tokio klausimo, ar gali nėštumo testas nerodyti dar nėštumo jeigu jis ir yra, nors mėnesinės vėluoja 4-5 dienas? Prieš keletą dien…
Būna visko, tikrai yra istoriju kai nerodo, mano draugei iš vis tik parodė, kai 9 dienas velavo. Bet asmeniskai man visad budavo mm kaip laikrodukas, nei dieneles nesislinkdavo, bet kai pradejom bandyt, ciklas issimuse visiskai, buvo net savaites velavimas, ko nera gyvenime buve 🙈 jeigu labai nekantru, patikimiausias atsakymas butu HCG tyrimas
man kai velavo savaite pasidariau, atejo neigiamas, kita diena ir susirgau 😂
Eide23 parašė:
Būna visko, tikrai yra istoriju kai nerodo, mano draugei iš vis tik parodė, kai 9 dienas velavo. Bet asmeniskai man visad budavo mm kaip laikrodukas, nei dieneles n…
Tokia pat situacija ir pas mane. Tik pradėjusi planuoti ir prasidejo balaganas. O ciklas visada buvo diena į dieną. Jaučiau ir OV dienas ir mmm tikslią dieną. O dabar kaip naujas ciklas taip naujiena kokia 🤷♀️😄 pavėlavo ir 8 dienas, pasidarau neigiamas pokšt ir vakare jau mmm,, labas vakaras,, 🤷♀️😄😄😄
Milka31 parašė:
Pasidariau katik su kitu paprastesniu testu, o ten balta balta kur dairais 😅
O violos cia sitie-
Jei yra nėštumas, bet ankstyvas, dieną galo būt šlapimas mažiau koncentruotas, tai su tais rezultatais sunku.
Kaip bebūtų, verta pakartoti ant dienų, nes iki mėnesinių dar nemažai laiko
Čia kažkokį testą yra išbrokavę, nepamenu pav., net su vandeniu 2 brūkšnelius rodo🤪
Milka31 parašė:
Taip, matosi vaiduoklis. Kartokite ryt tą patį testą, jei ryškės, sveikinimai iš anksto
Pipirelis parašė:
Jei yra nėštumas, bet ankstyvas, dieną galo būt šlapimas mažiau koncentruotas, tai su tais rezultatais sunku.
Biosynex tikriausiai😁
6 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai