Ilgakasė7 parašė:
Ne, man tik vakarais po viena tablete isgerti, tai tik vakar suvartojau😊
O Jums gerti ji reikia ar ne? Kitom sako i maksti det. As vartoju tiesiai i maksti , nu lb idomu ar bent kuek bus pakele
Ilgakasė7 parašė:
Ne, man tik vakarais po viena tablete isgerti, tai tik vakar suvartojau😊
O Jums gerti ji reikia ar ne? Kitom sako i maksti det. As vartoju tiesiai i maksti , nu lb idomu ar bent kuek bus pakele
Klara parašė:
Nu va pvz Jusu pavyzdys kaip be prg tkr tikriausiai nebutu pavyke isnesiot vaikiuku. Nu ir kodel taip metos del jo![]()
Man dar didesnė mistika, kodėl moterims taip dažnai jo trūksta ir toks jausmas, kad tai viena pagrindinių persileidimo priežasčių...
Klara parašė:
Man tai zinokit tik nlb suprantama del to prg. Ko jos kaikurios taip metos rasyt ji ar ne. Ok suprantu kai ateina pana viena k pasidarius prg ir jis 50 ir sako mazo…
skaiciau kazkur formume kad turi itakos nes tai hormonas, jei vartojamas be reikalo ir laukiesi berniuko
bet gines nera to sake, bet taip vienos israso lengvai ir jei tik nori kitos nei uz ka..
tinaa98 parašė:
Man gepretix puikiai užkėlė tiek su pirmagime, tiek dabar, su dukra 39 prg, jau kraujavimas atsiradęs buvo. Dabar 28.99, savaitę pavartojus užkilo iki beveik 135☺️…
Labai dziaugiuosi, tikiuosi ir man suveiks jis, vakare tureciau gauti rezultatus😊
02.19 dariausi HCG ir buvo 10 600, PRG 44, tai jau virs savaites nebestebejau, siandien laukiu rezultatu kaip cia viskas pas mane toliau vyniojasi, jau net nezinau kokie ir HCG skaiciukai pagal viska turetu buti
Klara parašė:
O Jums gerti ji reikia ar ne? Kitom sako i maksti det. As vartoju tiesiai i maksti , nu lb idomu ar bent kuek bus pakele![]()
Taip, man leido rinktis kuri noriu, bet pati gine sako man asmeniskai geriau geriamas, tai as irgi labiau linkusi geriama, ziuresim kaip bus😊
Vysnine parašė:
skaiciau kazkur formume kad turi itakos nes tai hormonas, jei vartojamas be reikalo ir laukiesi berniukobet gines nera to sake, bet taip vienos israso lengva…
O kas jei berniuko?
Klara parašė:
O kas jei berniuko?
Geriau nesigilinkim
Gandriukas3 parašė:
Geriau nesigilinkim![]()
Blee joo kazkaip baisiai skamba🤣🤣
6 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai