Mylana parašė:
12 DPO o tik tokio ryškumo? Ar tai normalu? Bandysiu kartoti kita diena jei nepasirodys mmm..
Tikrai normalu😉
Mylana parašė:
12 DPO o tik tokio ryškumo? Ar tai normalu? Bandysiu kartoti kita diena jei nepasirodys mmm..
Tikrai normalu😉
FoxLady parašė:
Pasidarykit ir NT del sventos ramybes, nes o jai jusu OV testas sureagavo i hcg ir paryskejo..![]()
Vakar jau nebebuvo toks ryskus tai vadinasi ov buvo, tai dabar laukiu mm tik neaisku kada jos bus 😁
Sandra988888 parašė:
Butumem pacios laimingiausios🫶
Taip 🫶
gabi.coco parašė:
Labas rytas, siandien 10DPO, sakau pasidarysiu testuka ir siandien vel kazka matau🥹🥹🥹
Laaabai gerai matyti 🥰
MaiaM45 parašė:
Sveikos! Sakykite, ar aš vaiduokliauju, ar visgi ką nors matote..? Praėję apie 2 sav po ovuliacijos, pradėjo tempti pilvo apačią, bet mm neprasidėjo (šiandien turėj…
Kažkas man lyg ir matosi 🙂
Sveikutės
kurį laiką buvau dingusi, mat netikėtai atsidarūriau ligoninėj🫣 sirgau gan sunkiai, temp 40, gerklė tokia, kad norėjosi išsipjaut pačiai ją iš skausmo.. ir ką, pirmad vakare nuvariau pas šeimos gyd - crb 205🫣 tiesiai į priėmimą. Sako su tokiu krauju tu gali ryto nesulaukti🫣 primenu, kad aš viena su vaikais, vyras darbe.. nu ką, važiuoju į priėmimą su mintim, kad tikrai nesigulsiu, padarys tyrimus, paskirs gydymą ir važiuosiu namo. Nes vaikai vieni. Čia Klaipėdoj iš artimųjų tik vyro tėvai, bet jais labai nepasitikim kas liečia vaikų priežiūrą, nesam palikę. Kol nuvažiuoju į priėmimą - crb jau 244. Viską ištiria man ten iš visų galų, nu angina labai sripri, didžiulis uždegimas. Sako nu tu negali nesigulti, tikrai labai pavojinga namie tau. Nes nuo 200crb jau gydom kaip sepsį, pas tave virš ir vis didėja, jei atsiras sepsis - gali ir per pusvalandį mirti. Nu ką, okey. Susitariu, kad grįšiu namo, suorganizuosiu vaikų priežiūrą, susidėsiu daiktus ir grįšiu.
O kas geriausia buvo, kad pas vyrą darbe tuo metu kaip tik keitėsi darbuotojų pamaina, tad jie buvo parai į krantą grįžę. Labai faini darbdaviai vyro, supratingi ir iškart suderino jam grįžimą namo. Tad su vaikais pabūti vyro tėvams tereikėjo tik mažiau nei parą.
O dabar aš jau namie, jaučiuosi puikiai, crb vakar 11 tik bebuvo likęs
per visas tas ligas ir mm pramušo keturiom dienom anksčiau, tai jau baiginėjasi. Paskaičiau apie antibijotikus savo, tai jie tie, kur galima planuojant nėštumą, tad planuosim toliau
Peržiūrėjau žinutes, sveikinimai didžiausi visoms sulaukusioms teigiamų testų❤️
MaiaM45 parašė:
Sveikos! Sakykite, ar aš vaiduokliauju, ar visgi ką nors matote..? Praėję apie 2 sav po ovuliacijos, pradėjo tempti pilvo apačią, bet mm neprasidėjo (šiandien turėj…
šitie būna meluoja, tai dar kitokį bandykit, bet matau kažką
Adagioo parašė:
Sveikutėskurį laiką buvau dingusi, mat netikėtai atsidarūriau ligoninėj🫣 sirgau gan sunkiai, temp 40, gerklė tokia, kad norėjosi išsipjaut pačiai ją iš skausmo.…
o siaube, gerai, kad viskas gerai baigėsi 🙈 sveikatos ir daugiau nebesirgti, o nėštėti 🥹
10 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai