Mylana parašė:
Dar ne. Rytoj mmm diena. Pagal kalendoriu. Bet kadangi ov buvo veliau tai gali buti vasario 4 d. Neskubu, gal ateis mmm. Jei ne tada darysiu.
Na tikiuosi neateis😊
Mylana parašė:
Dar ne. Rytoj mmm diena. Pagal kalendoriu. Bet kadangi ov buvo veliau tai gali buti vasario 4 d. Neskubu, gal ateis mmm. Jei ne tada darysiu.
Na tikiuosi neateis😊
Foxi parašė:
Na tikekimes geriausio o jau kaip bus taip🥹
Taip. Esu ijungusi, kad nieko nereikia tikėtis. Tiesiog laukiu mmm. Jei neateis tada viltis sustipres. O jum manau viskas bus gerai 🙂
Sandra988888 parašė:
Na tikiuosi neateis😊
Butu nuostabu. Linkiu visoms to paties 😄 kad mmm neateitu ir testas parodytu || 🙂
Mylana parašė:
Butu nuostabu. Linkiu visoms to paties 😄 kad mmm neateitu ir testas parodytu || 🙂
Butumem pacios laimingiausios🫶
Sandra988888 parašė:
Mano mm turejo buti vasario 5-6d. Bet vakar vel buvo ov tai kaip suprantu mm nusites iki kokios vasario 13-14d?😃
O NT daretes?
FoxLady parašė:
O NT daretes?
Ne, 😃 laukiu mm, o jus?
Labas rytas 🌅 atsikeliau lyg su persalimu galva truputi maudzia lyg sloga lenda. Pasilenkus kraujas is nosies pasileido ko nebuvo labai senai. Pasidariau testa. Virsuje ali express, apacioje is vaistines jautrus. Db jie fotografuoti isdziuve. Bet tikrai tam apatiniame seseli meta, snksciau kiek darydavausi niekada jei nera nestumo nieko nemesdavo budavo balta balta

Foxi parašė:
Labas rytas 🌅 atsikeliau lyg su persalimu galva truputi maudzia lyg sloga lenda. Pasilenkus kraujas is nosies pasileido ko nebuvo labai senai. Pasidariau testa. Vir…
Matosi. Laikykites 🫣 kad tik nereiktu stipriu vaistu gerti...
Mano šio ryto atrodo taip. Nebežinau ka galvoti... mmm dar nera. Atrodo lig kažkas šmėžuoja...

Foxi parašė:
Labas rytas 🌅 atsikeliau lyg su persalimu galva truputi maudzia lyg sloga lenda. Pasilenkus kraujas is nosies pasileido ko nebuvo labai senai. Pasidariau testa. Vir…
O koks testas apatinis?, man matosi abiejose🌺
Mylana parašė:
Matosi. Laikykites 🫣 kad tik nereiktu stipriu vaistu gerti...
Imeskit be filtrų❤️ šmėžuoja tikrai
18 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai