Folgute parašė:
O mm buvo įprastos? Ar silpnesnės?
Kažkokios negausios,greitai pasibaigė
Folgute parašė:
O mm buvo įprastos? Ar silpnesnės?
Kažkokios negausios,greitai pasibaigė
Pukute27 parašė:
As po mm sužinojau kad laukiuos![]()
Oj ne 😀 pas mane ne tokia velyva OV kaip taip ivyktu😀
Sveikos, laukiuosi 11 sav. Kitą savaitę vyksiu darytis 11-13 sav., echoskopiją. Taip pat planuoju darytis NIPT. Vakar buvau pas ginę ir klausiau ar pirmiausiai echoskopija daroma ar galima darytis NIPT iki tol. Jos atsakymas su NIPT neskubėti, nes jei pvz bus nesivystantis išmesiu didelius pinigus. Žinau, kad neturėčiau taip reaguoti, bet labai užstrigo jos žodžiai. Kai buvau 8 sav., echo rodė viską puikiai, plakė širdutė. Nėštumo simptomus irgi jaučiau nuo pat pradžių: pykinimą, tam tikro maisto nenorėjimą (nei karto nevėmiau), buvo noras sūriai ir rūgščiai. Šiuo metu pykinimo nebėra kaip ir sumažėjęs potraukis sūriam ir saldžiam maistui. Ar turėčiau džiaugtis, jog mažylis pačioje pradžioje nekankina, ar be reikalo nerimauju? Gal kuri susidūrė su panašia nėštumo pradžia?
Greta Sir parašė:
Gal galit rekomenduoti kokius ovuliacijos testus geriausia isigyti?
Rekomenduoju šiuos https://www.laukiugandro.lt/ovuliacijos-testai3
Sveikos, noriu pasidomet gal kam taip jau buvo ir galetu patart, nes pas gine tik po 2sav patekt galesiu. As geriu duphastona, kad sutrumpintu cikla ir gal pagaliau pavyktu pastoti. Kaip visada vartoju ji nuo 16cd iki 25cd. Siandien man 21cd ir jau para kaip lengvai kraujuoju ir maudzia pilvo apacia. Toks jausmas kaip labai per anksti atejusios mm. Bet kad siandien nepavyko susisiekt su daktare, tai va ir nezinau toliau gert duphaston ar jau nutraukti. Gal kas esat susidurusios ?
Alie parašė:
Turiu apie 20 ovuliacijos testu, gal kazkam Klaipedoje reiketu? Padovanociau (rugsejo pradzioje galeciau paduoti)
sveiki as labai noreciau jeigu galima, esu is klaipedos 🙏🏻❤️
Oj kiek teigiamų testukų, pasipylė, dėl visų labai džiaugiuosi ❤☺🎈o mano mm kažkur susilaikė, turėjo prasidėti sekmadienį, bet nuo šaštadienio šiek tiek patepliojo ir viskas tuo pasibaigė 😞 šiandieninis testas baltesnis už sniegą 😃 belieka laukti, kad greičiau mm prasidėtų ir vėl bandyti ☺
9 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai