Lainė123 parašė:
neturiu kada jau lekt, kai ov seniai pasibaigus, o mm taip ir neateina
Tai vat gal ir neateis. Bent aiškumo bus 🙂
Lainė123 parašė:
neturiu kada jau lekt, kai ov seniai pasibaigus, o mm taip ir neateina
Nepasiduodanti parašė:
laukiu, kad ateitų, nes tepimas atsibodo iki gyvo kaulo.. ir apskritai atsibodo, norisi man jau mest viską, gydytoja atostogauja, paskambins neaišku kada, ką toliau daryt, kaip tas mm iššaukt, sunki man ši savaitė
Lainė123 parašė:
laukiu, kad ateitų, nes tepimas atsibodo iki gyvo kaulo.. ir apskritai atsibodo, norisi man jau mest viską, gydytoja atostogauja, paskambins neaišku kada, ką toliau…
Trys V - vyras, vonia, vynas 😁👌
Lainė123 parašė:
laukiu, kad ateitų, nes tepimas atsibodo iki gyvo kaulo.. ir apskritai atsibodo, norisi man jau mest viską, gydytoja atostogauja, paskambins neaišku kada, ką toliau…
O bandėt karštoj vonioj pagulėt, kaip čia viena narė rekomendavo🥰gal tikrai padėtų! Be to, wtf tas tyrimas...dunduliai🤯
GGandriukė parašė:
O bandėt karštoj vonioj pagulėt, kaip čia viena narė rekomendavo🥰gal tikrai padėtų! Be to, wtf tas tyrimas...dunduliai🤯
neturiu vonios
vakar stovėjau po karštu dušu, nieko
na tyrimas gal specialiai toks darytas buvo,nes ji giliau kažką parodo
Lainė123 parašė:
neturiu voniosvakar stovėjau po karštu dušu, nieko
na tyrimas gal specialiai toks darytas buvo,nes ji giliau kažką parodo
O kelinta cd buvo darytas? Nes jie skiriasi ir skirtingomis ciklo dienomis reikia daryti
gabiju parašė:
Labas rytas. 14cd nesuprantu cia ryskeja ar ne 🫣
Paskutinis tai ryškesnis tikrai.
gabiju parašė:
Labas rytas. 14cd nesuprantu cia ryskeja ar ne 🫣
Kazkiek ryskeja, bet jis kintantis hormonas, gali viena diena ryskiau, kita blankiau rodyt 🤷♀️
Va kaiptik vakar pasidziaugiau, kad pagaliau rysket pradejo ir snd vel pablanko, snd 18cd, esu ov ir 28 cd uzgaudzius, tai dar galiu ilgai ir nuobodziai laukt 😒
Lyg kazkuri nare irgi labai velai ov uzgaude, nepamenu nicko ( lyg is D raides), kaip sekasi idomu gal uzkibo ☺️
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai