Sandraaa parašė:
Tikrai teigiamas, sveikinimai 😊
Ačiū 🥰
Sandraaa parašė:
Tikrai teigiamas, sveikinimai 😊
Ačiū 🥰
Sandraaa parašė:
Sveikos,
Na ka, jau skaiciuoju 1DPO, atejo ramusis ir tuo paciu labai neramus laikotarpis 😄…
Man šiandien atėjo mm, tai paskaičiavau - planuojam dabar dar kalėdom, o po to jau bus 2027 😮
O bendrai tai kažkaip liūdna, nes tikėjau, kad va, susitvarkys mano hormonai ir pavyks ir nepavyko :/ Nu bet o ką, toliau planuojam
Saulėtekis parašė:
Ar yra lapkritinukų grupė?
Nerandu
Yra uzdara grupe 2026 Lapkritinukai ☺️
Mrs D. parašė:
Yra uzdara grupe 2026 Lapkritinukai ☺️
Ačiū
laiminga1359 parašė:
Sveikos, o man cd4, keliauju šiandien priduot kraujo įvairiems hormonš tyrimams, vyras šiandien pasidarys spermogramą, tai pagal rezultatus žiūrėsim kaip toliau vis…
crex crex parašė:
Man šiandien atėjo mm, tai paskaičiavau - planuojam dabar dar kalėdom, o po to jau bus 2027 😮
Na duokim dar ta paskutini sansa 2026-iems 🤭
Svajokle321 parašė:
Labukas,o kaip sitie ir toki patys kaip anie cc melagiai pieno riebumo rodo kazin?😀nes kazkokia zyme tai atsorado po kokiu 5min isryskeno😀
Nieko nezinau apie siuos testus, bet jei meluoja, tai jau labai riebiai 🫣 nes tikrai labai aiskiai matosi
Sandraaa parašė:
Nieko nezinau apie siuos testus, bet jei meluoja, tai jau labai riebiai 🫣 nes tikrai labai aiskiai matosi
Tai va,tie anie cc tai tokie riebuiliai melagiai palikę,kada nori gali daryt ir vis tokius meta😄 o sitų cc tai nezinau bet is tos pacios gimines🤣 tai manau užtat ir toki😄🙈
Aš turėjau visokių testų, bet man greičiausiai parodė pats pigiausias, kurio jautrumas šiaip jau buvo pats mažiausias https://camelia.lt/p/ameritek-testas-ankstyvam-nestumui-nustatyti-kasete-2-vnt-6493601360566-15186
6 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai