2025.05.21 11:18 (prieš 1 m.)
Lainė123 parašė:
ačiū
na aš kaip ir Greta, šį ciklą esu ramesnė, nežinau ar , kad pavyko ta ov pagauti, nes bijojau, kad gal ji pas mane nevyksta išvis.. darbe stengiausi nekreip…
Pavyks, nereikia tik užsiciklint į planavimą. Jus jau darote gerai, jeigu išties keičiate save bent po truputį. Mazom smulkmenom. Aš manau to reikia kažkokiai atspirčiai ir ramybei pasiekt, dziaugtis gyvenimu, o tada kai esi laimingas viduje ir santykiuose su vyru, tada dar pagavus vaisinga laikotarpi ir atidirbus 120% tikrai daugiau sancu kad pasiseks.😊❤️ Na jei ne is pirmo tai is antro, trečio karto. Svarbiausia nenusimint ir vėl nenugrimzt į dugną, nesusikoncentruoti i ta nepavykusi cikla taip pat kaip į paliktą vyro puodelį. 😅 Tikiu, kad pyktis ima kai darai viska ir nesigauna, baltas pavydas išlenda dėl kitų, viską ir pati išgyvenau. Vadinasi dar tiesiog nelaikas, bet kai būsit rami viduje tiek, kad nestresuosit ir dėl nepavykusio ciklo , tada ateis ta laimė tikrai.🙏🏻 Tiek daug patirčių yra butent tada, kai pradedi gyvent sau, esi ramus laimingas, geruose santykiuose kur daug meilės, ir vieną dieną netiketai suzinai , kad va 10 metu stengeisi bandei viska, o cia tik reikejo pradet daryt kazka del saves 🤭 as pradejau nuo savo minciu, tada veiksmu, nezinau ar cia mazi žingsneliai prisidėjo prie šito įvykio, ar čia sėkmės reikalas, bet taip ir galvojau kad pradziai reikia pabandyt pigiausią variantą 😅 labiau savim rūpintis, kuo mažiau stresuoti ir tada ateis laikas pasiseks ir man. 😊Aisku cia Mano nuomonė, nevisiems ta taisyklė galioja, bet kodėl neišbandžius tiesiog mylėt save labiau, leist sau kažką daugiau, nesinervint dėl šūdų. Kaaaaip gyvenimas pagerėja.