FoxLady parašė:
Man praeita men suvelave buvo ir OV 15cd, si men panasu gris i savo vezes 13cd![]()
Tuoj va eisiu testuka pasidarysiu
O man kaip sunku ov sekti nes diena nuo skysciu isgertu jie visiskai blankus..tai ryskus tik ryte ir vakarop..
FoxLady parašė:
Man praeita men suvelave buvo ir OV 15cd, si men panasu gris i savo vezes 13cd![]()
Tuoj va eisiu testuka pasidarysiu
O man kaip sunku ov sekti nes diena nuo skysciu isgertu jie visiskai blankus..tai ryskus tik ryte ir vakarop..
Saulė Danguj parašė:
Ir kaip tie ats? 🙂
Nmol/l
Hcg 182.9
Prg 47.05
Hcg paaugęs per 48 val 3.5 karto, prg pakilo nuo 29.1. Džiaugiuosi, kad ne ribinis ir auga ☺️
Aquajim parašė:
Nestumas dar mazutis, PRG siai dienai tikrai gerassvarbu nekristu labai stipriai zemyn, tai pakartoti verta, bet taip pat reik turet omeny, kad tai labai svyruo…
Turint omeny, kad hcg tikėjaus apie 100, tai su tiek labai nustebau 🤭 žinau, kad mažas, sekiau OV. Bet va prg pirmą kart gyvenime turiu patirties. Skaičiau, kad jį geriausia daryt ryte, nevalgius. Tai taip ir dariau. Tiek ir težinau, kad kintantis.
Kokybene parašė:
Nmol/l
Hcg 182.9
Auginam ❤️❤️
Saulė Danguj parašė:
Su hcg man aišku. Prg dariaus pirmą kartą. Manau čia yra nusimanančių 🫣🤔 lyg ir viskas ok?
Ramaus laukimo ❤️❤️
GiedreG parašė:
Kai bus teigiamas, jokie skysčiai neatskies.
Indriukas777 parašė:
Ramaus laukimo ❤️❤️
❤️❤️ Aš žinokit seku ir jūsų istoriją. 🤭🙂
Saulė Danguj parašė:
Su hcg man aišku. Prg dariaus pirmą kartą. Manau čia yra nusimanančių 🫣🤔 lyg ir viskas ok?
Sveikinimai
Kiek jums dpo?
GiedreG parašė:
Na pasidariau dar ne visai pikas, vos blankesne juostele, pakartosiu pries miega ir ryte
FoxLady parašė:
Sveikinimai![]()
Kiek jums dpo?
Tylus ačiū 🤞
15-16.
GiedreG parašė:
Tai ir užtenka ryte,tik ne su pirmu šlapimu ir vakarop ar net po darbo . Aš darydavaus apie 10 val.ir po darbo apie 19 val.
10 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai