Happy_days parašė:
14dpo, lavisne testas..![]()
Sveikinu🤩 na ir pasipylė testų 🤩
Happy_days parašė:
Happy_days parašė:
Rytoj turi buti mm, bet nei teplioja siandien nieko net nesijauciu kad ateitu mm man.. nes pries mm 1 diena teplioja man visada , ir labai keistai kad neteplioja, b…
suprnatu jus, as ir dabar save kaltinu, nes per planavimo laikotarpi geriau kelis kartus spritzu, ir paskutinis kartas spritz buvo per timberlake koncerta, kai tikrai maniau, kad jau nieko neuzkibo...
Bet is kitos puses, kiek moteru yra, kurios ir ruko, ir geria... :/ zinoma, taip saves nereiktu guosti, bet jau siaudu kabinuosi.
Viskas bus gerai, jei gerai turi buti
Happy_days parašė:
Rytoj turi buti mm, bet nei teplioja siandien nieko net nesijauciu kad ateitu mm man.. nes pries mm 1 diena teplioja man visada , ir labai keistai kad neteplioja, b…
Nu jau kaltinti tikrai savęs nereikia, sakyčiau žinojot ir gėrėt tada taip galima ir graužt save😅 normalu jei testus darėtės buvo balta balta tai ir nesitikėjot 🤗 sveikinimai! ❤️
Happy_days parašė:
9-10dpo dariau buvo baltas baltas testas.. ar ne per velai implantacija ivyko?.. vakar su drauge sampano du butelius isgeriau nes galvojau tikrai neuzkibo dabar ner…
Tai 9-10 buvo neigiamas, o kitom dienom nedaret testuku? Nes gal implantacija buvo kokia 11-12 dienom 😊 Bet pas jus jau ryskus, tai tikrai uzkibo. O sampanas nieko cia nepakenks. Juk negalit sustoti gyventi, jei planuojat 😊 Dabar svarbu, kad neprasidetu mm ir rysketu testukai. Man kai velai implantavosi ( o implantavosi turbut kokia 13dpo) tai nebuvo toks ryskus 14 dpo. Ir ryškėjimas buvo labai lėtas, ko pasekoje pabėgo žirniukas. Bet livsane nemeluoja, tai tikrai džiaukites 🥰
Happy_days parašė:
Omg kokios naujienos 😍😍
Sveikinu visas su teigiamais testais tokią saulėtą dieną 😍 šaunuolės 😇 Pasidalinkit gal ką šį mėn darėt kitaip .kokius vitaminus geret. Ar kojas iškelusios laikėt 😆🤭🥰
pupsika parašė:
Tai 9-10 buvo neigiamas, o kitom dienom nedaret testuku? Nes gal implantacija buvo kokia 11-12 dienom 😊 Bet pas jus jau ryskus, tai tikrai uzkibo. O sampanas nieko …
11-12dpo buvo lengvai rusvu iskyru bet galvojau ateis mm jau ant dirnu uzskaiciau kaip tepliojimo pradzia
Happy_days parašė:
11-12dpo buvo lengvai rusvu iskyru bet galvojau ateis mm jau ant dirnu uzskaiciau kaip tepliojimo pradzia
Vadinasi implantacija buvo tom dienom. Tai viskas pagal planą 😊
Indriukas777 parašė:
Labas! O kaip Tavo testai? 😊
LadyBubu parašė:
Omg kokios naujienos 😍😍
Sveikinu visas su teigiamais testais tokią saulėtą dieną 😍 šaunuolės 😇 Pasidali…
Mano istorija visa yra , visai sio ciklo neuzskaiciau myliukai buvo pries ovuliacija kaip parode teigiama testa ov nebuvo myliuku
9 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai