LaMona parašė:
O kažin išvis yra šansų keitimo būdu gauti norimą darželį? Ar įmanoma, kai stovi eilės gale?
Matomai, priklauso nuo darzelio populiarumo. Manau, imanoma. Esam 2 uz bruksnio, pakilom is 42 vietos. Vilciu yra.
LaMona parašė:
O kažin išvis yra šansų keitimo būdu gauti norimą darželį? Ar įmanoma, kai stovi eilės gale?
Matomai, priklauso nuo darzelio populiarumo. Manau, imanoma. Esam 2 uz bruksnio, pakilom is 42 vietos. Vilciu yra.
Ivona_Stan parašė:
Sveikos, Mamos. As su tokiu klausimu - jeigu darzeli gavome nuo rugsejo 1 dienos, o man i darba reikia grizti jau rugpjucio 1 diena, ka tokiu atveju darete ar darys…
Galit pusmeti palankyti privatu, puse dienos pvz. ar prasyti vaiko mociutespagalbos pvz
ikke parašė:
Klausimelis tiems, kas gavo darzeli - jeigu esu VPA, ar ta pazyma, patvirtinančią, kad įstaigos (įmonės) teikiamoje metinėje A klasės išmokų deklaracijoje gyvenamoj…
uzsakiau Sodroje el.budu, tik nuvykau pasiimti
egluze135 parašė:
O čia tik sakote taip "už brūkšnio" ar tikrai kažkur brukšnys matosi?
O įdomu kai jau išdalintos visos vietos darželyje mūsų eilė gali dar kisti ar ne? Nes aš galvojau kad jau seniausiai vietos tam tikruose darzliuose išdalintos, o mes vis dar kylam ir kylam į viršų ten, tai nieko aš nesuprantu 🤔 kylam dėl to kad ten kiti gauna kitus darželius ir issibraukia greičiausiai, ane? Na ta prasme gali būti jau visos vietos išdalintos bet dar galim judėti į priekį nes kiti kitur gauna 🤔
LaMona parašė:
Mes tai nuo gruodžio, nes dar labai mažiukas. Gaila į daržiuką dar atiduoti. Bet kas ten žino - gal šiais metais daugiau šansų daržiuką gauti, nei kitais, tai nuo g…
O, ziuriu tarp musu vaiku skirtumas menuo
egluze135 parašė:
uzsakiau Sodroje el.budu, tik nuvykau pasiimti
Kaip faina, kad galima el
o kur ieskoti? Ten taip ir uzvadinta?
Momi parašė:
O įdomu kai jau išdalintos visos vietos darželyje mūsų eilė gali dar kisti ar ne? Nes aš galvojau kad jau seniausiai vietos tam tikruose darzliuose išdalintos, o me…
Manau taip. Arba kazkas kas gavo atsisake
.irisiukas. parašė:
O, ziuriu tarp musu vaiku skirtumas menuo![]()
Mėnuo ir dar truputis
Ivona_Stan parašė:
Sveikos, Mamos. As su tokiu klausimu - jeigu darzeli gavome nuo rugsejo 1 dienos, o man i darba reikia grizti jau rugpjucio 1 diena, ka tokiu atveju darete ar darys…
Mums 2 sueina liepa ir turiu grizt i darba. Bandysiu prasitęsti 3 metus vpa
Fyja parašė:
sveiki. Gavau laiska kad dukra gavo darzeli. Bet ar galetumet placiau paaiskinti viena punkta.
Sveiki. Man irgi aktualu. Nes pažymą turiu tik aš viena. Vyras važinėja i užsienį, bet pastoviai užsienyje nebūna, bet pažymos jis neturi....Fyja, jeigu kažką sužinosit šiuo klausimu parašykit ir man. Galit ir pm.
15 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai