ssimona03 parašė:
sitas superkaip noreciau ir as sito
gal galeciau gauti shemute
?
mielai tik ten 42 lapai schemos ar tinka tau?
ssimona03 parašė:
sitas superkaip noreciau ir as sito
gal galeciau gauti shemute
?
blinciuke parašė:
xrest.ru/overview/10013/ tikiuos pades cia nuoroda i schema gali spalvota ir nespalvota, seip tas ta autore daugiau drasiu paveikslu yra, tik nzn kodel vyras sita issirinko
sveikos darbštuolės, ir aš jungiuos prie jusų. Senokai nesiuvinėjau, bet prieš kelias dienas išsitraukiau savo užmesta darbelį, tai atsigavau nerealiai. O darbų turiu kelis.Viena irėminta, vienas padovanotas, du pradėti, gal ir daugiau ka turėjau nebepamenu. Savaitgali imesiu savo darbus. O čia imetu man patikusia mintį
www.siuvinija.lt/lt/siuvinejimo-rinkiniai/vervaco/1200/942.htm
tik gaila kad taip greit nesisiuvinėja kaip greit surandi naujų darbelių.
kristijonas parašė:
sveikos darbštuolės, ir aš jungiuos prie jusų. Senokai nesiuvinėjau, bet prieš kelias dienas išsitraukiau savo užmesta darbelį, tai atsigavau nerealiai. O darbų tur…
tikrai graziai pagalves,ir as noriu
kristijonas parašė:
sveikos darbštuolės, ir aš jungiuos prie jusų. Senokai nesiuvinėjau, bet prieš kelias dienas išsitraukiau savo užmesta darbelį, tai atsigavau nerealiai. O darbų tur…
tik nesuprantu ar ten pagalves jau yra,ar patiems ivilkti i pagalve?
indre1 parašė:
tik nesuprantu ar ten pagalves jau yra,ar patiems ivilkti i pagalve?
na tikriausiai pagavele pati turesi pasirupinti
blinciuke parašė:
aciu, idejot nuoroda kitai siuvinejimo kolegei tai as jau pati shemute radau
ssimona03 parašė:
aciu, idejot nuoroda kitai siuvinejimo kolegei tai as jau pati shemute radau![]()
na ka ger siuvinejimo
as bandau bandau lauzti tik kad temp truputi trukdo ir kleckas demesio reikalauja, belieka tik naktys kada akys limpa
16 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai