2018.02.18 12:11 (prieš 8 m.)
As lygiai taip pat buvau visais nagais uz skiepus kol sunus nepatyre salutinio poveikio. Iki to lemtingojo momento t.y 15men nebuvo turejas jokios slogos, kosulio ar kazkokios temperaturos, gime naturaliai be jokiu skatinamuju ar nuskausminamuju, vystesi labai puikiai,buvo labai stiprus ir viska dare labai anksti 2men jis jau laike galva, 4men pats atsisedo, 5men jau sedejo pilnai, beveik 10men pradejo vaikscioti, metuku jis man pradejo jungti zodzius, pasakydavo kas cia, as cia, mama cia ir t.t., labai daug pavieniu zodziu. Po mmr skiepo auksta temperatura, sloga, kosulys, po to seke traukuliai ir galiausiai diagnoze epilepsija. Metus laiko kovojom su kasdieniais priepoliais, pradzioje ju buvo ir 60vnt per diena, paskui sumazejo, aplankyta begale gydytoju visoje lietuvoje, konsultuotasi ir su uzsienio medikais, kruvos vaistu, begale tyrimu (visi be pakitimu, genetiniai taip pat), bet priezastis nerasta.
Paklausus savo pediatres ji nei patvirtino nei paneige, tiesiog nutylejo, dave suprasti jog teisinga linkme einame (ji savo vaiku neskiepyja). Buvo neurologe kuri pasake jog galejo skiepas itakoti visa tai. Bet didzioji dalis nepripazino.
Nekltinu ne vieno, kadangi tai buvo musu pasirinkimas, nes lygiai taip pat galvojome jog sveikas stiprus vaikas kas cia gali nutikti ir vat neaplenke musu tai.
Aciu D jau savaite laiko gyvename be priepoliu ir jau grizta mano vaikas koks buvo pries metus, ir vel pradejo tarti zodzius, ir vel linksmas, sypsosi, ploja ir pan. Tikiu jog issikapstysime ir pasivysime bendraamzius?
Todel dabar niekada nebesakau jog jau mums tai tikrai taip nebus, kol nesusiduri tol viskas atrodo labai sviesu, bet kai susiduri tada supranti jog labai mazai mediku dirba is pasaukimo, didzioji dalis placiau nei yra parasyta knygose nieko nemato. Siais laikais zmogus tu pats turi dometis ir ieskot informacijos kaip padeti sau ir savo vaikui,
nes gyd jokiu alternatyvu apart vaistai nesiulo ?