Bar.bar parašė:
Ar nepermažas prg??? 😕 kad tik pasiliktu pas mane ❣️
Jusu prg ~110nmol, tai viskas super. Suletinkite tempa, geriau santykiu netureti ir skaniai maitintis
2kele?
Bar.bar parašė:
Ar nepermažas prg??? 😕 kad tik pasiliktu pas mane ❣️
Jusu prg ~110nmol, tai viskas super. Suletinkite tempa, geriau santykiu netureti ir skaniai maitintis
2kele?
SunMoon parašė:
Jusu prg ~110nmol, tai viskas super. Suletinkite tempa, geriau santykiu netureti ir skaniai maitintis2kele?
Taip 🙏 kele 2 , tempas labai suletintas yra, esu nedarbingume , tik idomu kodel pasirode kraujas ..
Bar.bar parašė:
Taip 🙏 kele 2 , tempas labai suletintas yra, esu nedarbingume , tik idomu kodel pasirode kraujas ..
Bet, kraujas nera sviesus?
SunMoon parašė:
Bet, kraujas nera sviesus?
Ne, senas kraujas
Bar.bar parašė:
Jei jums pirmadienį paskirtas HCG, tai iki tol dar uoj koks gražus skaičiukas užaugs 🤗. Gerai, kad pasidarėt, ir pačiai bus ramiau ☺️. Manau galima tyliai sveikinti ☺️🌸
Prg čia turbūt reikia verstinį kitus vienetus. Galit dar koordinatorei ats nusiústi, bus pačiai ramiau :). O nedidelis kiejis nešviežio kraujo tikrai netragedija, viskas bus ok ☺️👍
Ocean Ni parašė:
Jei jums pirmadienį paskirtas HCG, tai iki tol dar uoj koks gražus skaičiukas užaugs 🤗. Gerai, kad pasidarėt, ir pačiai bus ramiau ☺️. Manau galima tyliai sveikinti…
Taip tyrimas paskirtas pirmadieni, labai tikiuos kraujavimas tuom ir pasibaigs 🙏 o del ramumo tikrai taip, atlego biski..
Bar.bar parašė:
Taip tyrimas paskirtas pirmadieni, labai tikiuos kraujavimas tuom ir pasibaigs 🙏 o del ramumo tikrai taip, atlego biski..![]()
As kraujavau 7 dienas, buvo pasirode ir sviezio kraujo, bet hcg tyrima dariausi kas 2 dienas, maciau, kad skaicius didejo, tai ramino. Laikau kumscius 🙏
Bar.bar parašė:
Ne, senas kraujas![]()
Tai, kazkur jau buvo pakraujavimss ir iseina sukresejas kraujas. Gal gleivine kliudet su prg.
Bar.bar parašė:
Tyliai sveikinu
SunMoon parašė:
Tai, kazkur jau buvo pakraujavimss ir iseina sukresejas kraujas. Gal gleivine kliudet su prg.
Naudoju tik leidžiama
7 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai