O šiaip, jei angliškai suprantate, išsistudijuokite šį puslapį: https://www.remembryo.com/category/pgs-testing-pgta/
Esmė čia kita. Kaip minėjau, yra labai didelė tikimybė sveiko vaikučio. Bet kažkas pakliūna į tuos 5 procentus, kad gali reikėti aborto, arba augins neįgalų vaiką. Man padeda tyrimai su mintimis susidoroti ir 95 % tikimybė, kad viskas ok, jei 12 sav. sulaukei ir nepersileidai. Bet aš suprantu, koks būtų mano sprendimas, jei pakliūčiau į tuos 5. Tačiau aš žinau, kad tą ištverčiau ir nesižudyčiau. Man sunkiau yra paleisti mintį, kad nepabandžiau ir sveiko vaikučio nepaėmiau. Kaip kažkas sakė, .mes patys nežinom iš kokių netobulų embrionų gimėm😉 Jūs pati save geriausiai žinote ir žengti šį žingsnį turite, priėmusį sprendimą dėl visokių scenarijų. Nes ką reiškia tie maži skaičiai, kai kažkas pakliūna į juos... Ir čia manau net konsultacijos nereikia. Išsinagrinėkite mokslinius straipsnius, kur nusiunčiau, ir pati su šeima principinį sprendimą priimkite, ką galite ištverti, o ko ne. Jei neduok Dieve, pakliūnat į tuos 5%, ką darysite, ar galėsite gyventi po to? Ir jei nepasiimate ir nesuteikiat šanso, ar galėsite
ramiai miegoti, žinodama, kad 95%, kad jei įsitvirtintų ir sulauktumėte 12 sav., būtų broliukas ar sesutė vaikui? Kai sau atsakysite į šiuos klausimus, tada ir galėsite priimti sprendimą. Čia nėra nei gero, nei teisingo sprendimo. Čia tiesiog yra sprendimas, nes čia jūsų kūnas ir gyvenimas😉 Sėkmės😉 Manau padėjau jau kiek kompetencija ir patirtis leidžia😅😅🙏