Raganaj parašė:
Nepriimkit to kaip priekaišto ar kritikos. Tiesiog dalinuosi informacija
Oi aš tikrai piktuoju ir nesupratau
Raganaj parašė:
Nepriimkit to kaip priekaišto ar kritikos. Tiesiog dalinuosi informacija
Oi aš tikrai piktuoju ir nesupratau
elvin parašė:
Sveikos, pakvieskite mane į uždarą grupę.🙏
Išsiunčiau pakvietimą
Ritka1224 parašė:
Sveiki, gal yra grupe, nesiojanciu impantus
?
Yra viber
Laba diena, gal yra kas parduoda/nuomuoja moniri otavent aparatą? Mano dukrai jo labai labai reikia, su daktare tikim, kad padėtų išvengti ausyčių operacijos, bet gamintojas nebegamina. Ar gal žinote facebooke ar kažkur kokių grupių vaikučių su klausos problemom, gal ten pavyktų rasti, kas jau nebenaudoja ir galėtų perleisti. Būsiu dėkinga už bet kokią informaciją.
Elaja parašė:
Laba diena, gal yra kas parduoda/nuomuoja moniri otavent aparatą? Mano dukrai jo labai labai reikia, su daktare tikim, kad padėtų išvengti ausyčių operacijos, bet g…
Sveiki, pridesiu jus į privačią grupę, ten paklausit ir dar aš užklausiau kitoje grupėje. Gal rasim
Raganaj parašė:
Sveiki, pridesiu jus į privačią grupę, ten paklausit ir dar aš užklausiau kitoje grupėje. Gal rasim
ačiū Jums labai.
Sveikos mamytes, mes pradedam irgi si kelia su neprigirdejimu, mano vienai is dvynukiu nustatytas prikurtumas, su viena ausyte beveik negirdi, kita geriau girdi bei su geresnem prognozem kad pageres. Rekomenduoja klausos aparatukus, ryt jau vaziuojam uzsideti. Ar sunku priziureti juos?
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai