Kosmonautas parašė:
Privačioj yra, bet pas mane taip garsiai veikė, juodavom su vyru, kad čia kaip baltas triukšmas vaikuiir mikrobangė yra.
Mano palatoj buvo virdulys bei mini šaldytuvas, mikrobangės - ne.
Tyzenhauzų g. 18A, VilniusKosmonautas parašė:
Privačioj yra, bet pas mane taip garsiai veikė, juodavom su vyru, kad čia kaip baltas triukšmas vaikuiir mikrobangė yra.
Mano palatoj buvo virdulys bei mini šaldytuvas, mikrobangės - ne.
Vysnine parašė:
Gal kas zinot ar VGN lempas vaiko geltai gydyti, atveza i palata, ar butinai vaika tada isveza ir atskiria kol laiko po lempa?![]()
Išveža
Vysnine parašė:
Na matysim kaip siemet sukris, ar bus populiarus menuo ten gimti, bet tikiuosi ne 😄🤞o salta nebuvo?
Salta tikrai nebuvo. Tik su naktinukais ir vaiksciojau.
Vysnine parašė:
Na matysim kaip siemet sukris, ar bus populiarus menuo ten gimti, bet tikiuosi ne 😄🤞o salta nebuvo?
Kova gimdziau, tai tikrai salta nebuvo. Daznai net duris laikydavom pravertas, kad ieitu oro ir gaivos
Vysnine parašė:
Gal kas zinot ar VGN lempas vaiko geltai gydyti, atveza i palata, ar butinai vaika tada isveza ir atskiria kol laiko po lempa?![]()
Mano vaikui buvo gelta. Leido rinktis pačiai ar pasiimti jiems vaiką ar atvežti lempą man į palatą. Pasirinkom būt kartu ir lempą atvežė be problemų, parodė kaip ką daryt ir kiaurą parą ten dėjau vaiką pamaitinus.
Peteliškė parašė:
Mano vaikui buvo gelta. Leido rinktis pačiai ar pasiimti jiems vaiką ar atvežti lempą man į palatą. Pasirinkom būt kartu ir lempą atvežė be problemų, parodė kaip ką…
aciu uz atsakyma
Kosmonautas parašė:
Oj ten labai labai karšta![]()
Tai chalato neimsiu uzteks naktinuku tada
Vysnine parašė:
Tai chalato neimsiu uzteks naktinuku tada![]()
Na nebent kur eit iki posto ar kur kitur, palatoj tai tikrai karšta , naktinius man pamenu davė plir po gimdymo, bet vėliau savo užsidėjau, nes plonesni buvo .Ir oro vonias darydavau dažnai, padėjo labai , savo palutę tiesiau ir taip gulėdavau
3 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai