SunMoon parašė:
Sveikinimai, dideliausi, tegul auga zirniukasO Prg jusu atveju nebus per daug, tiek daug vartojant, turetu didesnis buti, tad nebijokit padidinti,
Aciukas
bandysim kelti prg
SunMoon parašė:
Sveikinimai, dideliausi, tegul auga zirniukasO Prg jusu atveju nebus per daug, tiek daug vartojant, turetu didesnis buti, tad nebijokit padidinti,
Aciukas
bandysim kelti prg
dasulia19 parašė:
Man paskyrė į diena dar papildomai 2 tabletes dupfastono ir 2 crinono. Meshka ar man dar naudoti gepretixa?
Parasyk vaistus ir kiekius kokius iki siol vartojai, ir ka K siulo
Luuna parašė:
sveikinimaipriminkit savo bedas ir kur darete
![]()
Man endometrioze 1 stadijos, problemos su vyro turtu tai nieko nėra tai hiper aktyvus. Darėm pas K Bake
Dubrovnik parašė:
Sveikinimai.
Aciu
ispdinimo D. Nesiskaiciuoja
Kocikiuks parašė:
Merginos, uzmaciau skelbimuose, gal kam reikiatevu darzelyje, tik nemokejau su tel nuorodos nukopijuot
![]()
Man labai labai labai reikia
Meshka parašė:
Parasyk vaistus ir kiekius kokius iki siol vartojai, ir ka K siulo![]()
Naudojau crinonas 2 kartus gepretix 2 kartus prednizalona 2 kartus, estrofem 2 kartus. K pasake naudot viską ta pati tik prideti FIFA po 2 tabletes karta į diena,tik jai nesakiau, kad savavališkai gepretix naudoju, bet jau snd jo prisipirkus ir manau pratęsiu naudojima
dasulia19 parašė:
Naudojau crinonas 2 kartus gepretix 2 kartus prednizalona 2 kartus, estrofem 2 kartus. K pasake naudot viską ta pati tik prideti FIFA po 2 tabletes karta į diena,ti…
Kas yra FIFA?
Meshka parašė:
Kas yra FIFA?![]()
Sorry duphastonas ;))
dasulia19 parašė:
Sorry duphastonas ;))
Manau kad tesk 2 Crinone, 2 Gepretix, gali ir Duphaston 2 tabletes prideti jei K siulo.
Gepretix 100 ar 200mg?
4 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai