23456789 parašė:
Šį vakarą labai skauda dešinį šoną... kaip bijau, kad gali būti ne vietoje..😓
Skaudejo dešinį šoną irgi. Viskas dėl kiaušidžių
23456789 parašė:
Šį vakarą labai skauda dešinį šoną... kaip bijau, kad gali būti ne vietoje..😓
Skaudejo dešinį šoną irgi. Viskas dėl kiaušidžių
SunMoon parašė:
Man iki siol paskausta, desine kaire kiausides. Normalu, nes jos isdideja
Tikiuosi. Nes prisiskaičiau jau visko... Nuo cistų ir geltonkūnių iki plyšusių kiaušintakių.😓
23456789 parašė:
Tikiuosi. Nes prisiskaičiau jau visko... Nuo cistų ir geltonkūnių iki plyšusių kiaušintakių.😓
Tiesiog pasaugokit save nuo staigių judesių😊viską ramiau darykit
Delfiukė parašė:
Tiesiog pasaugokit save nuo staigių judesių😊viską ramiau darykit
Ačiū. Nuraminot.🙌💐
23456789 parašė:
Kada echo?
Padekit. Vakar buvo pabraizymas. Siandien visa diena maudzia pilva ir krajuoju (lygiai taip pat kaip per menesines). Skambinau gydytojui tai sake kad cia taip po pabraizymo gali but ir sake palaukt pora dienu, bet o jei menesines peasidejo...
Gal kazkuriai panasei buvo?
mazziiukee parašė:
Padekit. Vakar buvo pabraizymas. Siandien visa diena maudzia pilva ir krajuoju (lygiai taip pat kaip per menesines). Skambinau gydytojui tai sake kad cia taip po pa…
Kazkuriai merginai, pamenu, kad uzskaite kaip prasidejusi cikla 🤔
mazziiukee parašė:
Padekit. Vakar buvo pabraizymas. Siandien visa diena maudzia pilva ir krajuoju (lygiai taip pat kaip per menesines). Skambinau gydytojui tai sake kad cia taip po pa…
Man buvo taip tik nepamenu jsu ar kita diena po pabraizymo ar dar kita. Bet as is kart parasiau savo kuratorei, kad manau , kad cia mm nes ir skaudejo ur variau kaip per mm. O gyd buvo sakiusi, kad galiu tik paterlioti. Gyd liepe kita diena atvykti is pacio ryto. Ji apziurejo ir pasake, kad taip tai mm ir pradejom stimuliacija.
23456789 parašė:
Nepergyvenkit ir del cistu. As turiu siame nestume cistas.
Visada skaudejo ir tikrsi nemaloniai. Klausiau gydytojis ar gali buti del to, atsake kad taip kad nestumui augant gali vis stipriau paskaudeti. Bet pamenu skaudejo iki kokios 20sav o po to praejo. Tiesiog nieko netampykit, nekilnokit, nedarykit staigiu judesiu ir nepervarkit. Pasistenkit sedeti ne susilenkus, dazniau istieskit kojas.
SunMoon parašė:
Kada echo?
Pirmad hcg ir kažkurią dieną kitą sav.apžiūra. dar nepaskyrė tikslios dienos.🙃
Jau blemba darbuotojos mane atmintinai žino laboratorijoje.. Praeitą kartą ilga eilė buvo, nes ilgai šeima viena apie daromus tyrimus diskutavo ir užlaikė eilę, tai mergaitė kur kraują ima, išlindus mane pamatė , sako ateik pirmiau paimsim veliau susimokėsi.😁 sekam istorija visos kartu klinikoje.🤞🎈
3 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai