meergytte parašė:
Sveikos aš čia su tokiu keistu klausimu13d. darė IVF naudoju vakare aplikatorių Crinone ir ryte progesterono žvakute 17d. Pradėjo skaudėti pilvą (gal dėl t…
Viskas gerai. Cia cronone vaisto pagalbines medziagos salinasi.
Pagalbinis apvaisinimas yra įvairių medicininių metodų visuma, padedanti pastoti porai, susiduriančiai su nevaisingumu. Skaityti
visą straipsnįmeergytte parašė:
Sveikos aš čia su tokiu keistu klausimu13d. darė IVF naudoju vakare aplikatorių Crinone ir ryte progesterono žvakute 17d. Pradėjo skaudėti pilvą (gal dėl t…
Viskas gerai. Cia cronone vaisto pagalbines medziagos salinasi.
Aisyte parašė:
Kartais manau, kad šis forumas ir kenkia ir padeda.. moterys paskaito, mato savo ir kitų neatitikimus ir pradeda panikuot, nepasitikėt gydytojais.. bet reikia supra…
Man niekas neskyre tokiu turimu
Caramelle1 parašė:
Kiekvienas renkasi kaip daryti. Man ir niekas neskyrė papildomų tyrimų. Na turkai gal biški daugiau reikalavo nei čia lt. Bet ir tai savo nuožiūra išsityriau imunin…
Siaip pritriu. Ir maciau kitos nares rase kad formumas kenkia ar tt.. supraskit merginos, kad gydytojai visko nezino.. jie nera genetikos ar imunologiniu dalyku ekspertai. Todel mano galva tirtis tik tai ka gydytojas skiria ir tiketis kad pavyks po keliu nesekmingu ivf yra naivu
🤷🏻♀️ As esu issityrus laaabai daug (afs laukiu ats, o mthfr serapinas sake kad man neverta darytis.. bet jei 3 karta nepavyks ir ji tirsiuosi). Ir ne kvailos esam, atsirenkam info, gi nepuolam i panika pamaciusies kad viena vartoja viena vaista o kita jo nevartoja.. taciau tai yra laba geras informacIjos saltinis atkreipti demesi i galimas problemas.
Tirlipirli123 parašė:
Oooo taip!!!!! Koks gražus skaičiukas! ❤️ Dabar tegul miluojasi ramiai ir kad tik kuo geresnė kokybė būtų! ❤️ O jums raiu neramastingų šių dienų 🙈…
Ačiū jums ir visoms☺️❤️ bet skausmas tai eina sau...
maddike parašė:
Ačiū jums ir visoms☺️❤️ bet skausmas tai eina sau...
Nuo skausmo vaistų negalima? Laikykitės❤️
Aisyte parašė:
man sake, jei skaudes, tai galima isgert
Aisyte parašė:
Išgėriau jau☺️ nes kitaip išprotėsiu😳
Ačiū, laikysiuos, kas jau belieka😁❤️
SaulyCiuk parašė:
Pirmadienį buvo įkėlimas man, šiandien ryte pasidariau nestumo testa, bet deja jis neigiamas😞😞( labai nekantravau) pagal viska HCG tyrimas turi būti 24d
anksti dar testams
11 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai