Tirlipirli123 parašė:
Sveikos, įdomu ar daktarė neprisikabins prie prolaktino ribinio skaičiaus 🤔
O tth nusimušiau nuo 3,88. Bet vis dar didelis 😥😥 kaži ar leis ledinuko įkėlimą da…
Mano prl buvo panasus, darem ivf. Tth mano buvo 0.8.
Pagalbinis apvaisinimas yra įvairių medicininių metodų visuma, padedanti pastoti porai, susiduriančiai su nevaisingumu. Skaityti
visą straipsnįTirlipirli123 parašė:
Sveikos, įdomu ar daktarė neprisikabins prie prolaktino ribinio skaičiaus 🤔
O tth nusimušiau nuo 3,88. Bet vis dar didelis 😥😥 kaži ar leis ledinuko įkėlimą da…
Mano prl buvo panasus, darem ivf. Tth mano buvo 0.8.
Tirlipirli123 parašė:
Sveikos, ar kažkokią įtaką turi prolaktino ir tirotrapino kraujo tyrimams, jei prieš tyrimų atlikimą būsiu pavalgiusi? 🤔
Neturi įtakos
Ciagyvenameile parašė:
O jums gydytojas sake, kad reikes 3 men. praleisti po raudoniukes skiepo? Nes as paklausiau, tai pasake, kad reiketu praleisti tik 1 cikla, cia NW. O neturint antik…
As neturiu antikuniu - dare ifv.
vasar parašė:
Nebijote susirgti raudoniuke? Labai pavojinga nėščiosioms.
Na gydytoja man ir sakė kad čia mano sprendimas dėl ivf šiaip darytų jei sutikčiau.
vasar parašė:
Drasu
Laba visom😊seku temute gan ilgai😊dziaugiuosi kuriom pavyko pastot ir kurios jau supa savo gyvenimo svieseles😍ir tikiu kad cia visos tapsit mamomis🥰nes taj neapsakomas jausmas kai gali paimt ant ranku savo tiek issvajota svajone🥰taj va.siand mes esam po FET.ikele 2 embrionus..ivf pavyko is pirmo karto.dabar laksto 1.5 m. padauza.😁klausimas tom kas turejo FET, kokie pojuciai po jo?
Ši temos dalis yra suarchyvuota, skaitykite toliau ir diskutuokite čia:
https://www.tevu-darzelis.lt/forumas/topic/viskas-apie-iui-ivf-ir-ovuliacijos-stimuliacija-43
5 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai