Dovilija parašė:
O kelinta dpi pas jus?![]()
Šnd 13 dienų po ovitrelle. Ovitrelle jau 8 dieną neberodė NT.
tai pagal viską tik sekmadienis turėjo būti tikroji nt darymo data
Pagalbinis apvaisinimas yra įvairių medicininių metodų visuma, padedanti pastoti porai, susiduriančiai su nevaisingumu. Skaityti
visą straipsnįDovilija parašė:
O kelinta dpi pas jus?![]()
Šnd 13 dienų po ovitrelle. Ovitrelle jau 8 dieną neberodė NT.
tai pagal viską tik sekmadienis turėjo būti tikroji nt darymo data
giintte parašė:
Šnd 13 dienų po ovitrelle. Ovitrelle jau 8 dieną neberodė NT.tai pagal viską tik sekmadienis turėjo būti tikroji nt darymo data
![]()
Didziausi sveikinimai 🥰 o jauciat kokius pojucius ? Krutines ar pilvo maudimus ?
Tirlipirli123 parašė:
Woow... Gyvenimo iššūkiai kokie.... Kad tik viskas būtų gerai! 🙏🙏🙏❤️ Laikykitės ir labai negatyvių minčių neprileiskite ❤️
MOT1 parašė:
Linkiu jums didziausios sekmes ir tikiuosi, kas si syki viskas bus puiku!! 💓
Ayta parašė:
Stebuklai ivyksta netikeciausiu metu, linkiu, kad sis kartas butu sekmingas❤️
Aciu už gražius palinkėjimus ❤️
giintte parašė:
Merginos !šiandien ir aš jau pamačiau vos vos įžiūrmą vaiduokliuką
tai labai viliuosi, jog nemelagis
![]()
Sveikinimai❤️
Višnia parašė:
Didziausi sveikinimai 🥰 o jauciat kokius pojucius ? Krutines ar pilvo maudimus ?
Krūtinė gal kažkiek pabrinkusi, bet taip prieš mmm būna dažniausiai. Pilvą ana sav gal labiau maudė nei šią. O daugiau nieko įpatingo. Tokiu metu dar ir nelabai kas jaustis turėtų, ankstoka.
Cat7 parašė:
Prašau pasakykit kas leidotes cetrotide ar labai skausmingai leidžiasi?
Paniškai bijau adatu ir skausmo, leidžiuosi ovaleap pati bet adata ten miniatiurin…
Sakyčiau ne pats leidimasis skaudėjo,o kai suleidi,parausta ir niežti ir skauda vienu metu
Bet viskas bus gerai
Aš priimdavau tai,kaip neišvengiamybę, tik mano atveju,man vyras leisdavo visus vaistus.
Cat7 parašė:
Prašau pasakykit kas leidotes cetrotide ar labai skausmingai leidžiasi?
Paniškai bijau adatu ir skausmo, leidžiuosi ovaleap pati bet adata ten miniatiurin…
Na turbūt pirmiausia reikia susitarti su savimi ir nusiteikti, kad viską ką darote, žinote vardan ko ir jūs tai iskesit 🙂 aišku lengva iš šono pasakyti, pirmas kartas visada baisiausias, bet paskui tai kaip tu priimi situacija. Man pvz nėra baisu adatos ar tas skausmas, nes kelias sekundes iškentėti kažkokį nepatogumą ar skausmą man nėra sunku kai žinau dėl ko tai darau, turbūt nusiteikimas irgi nuslopina ta baime 🙂 na bent jau man tai veikia.
Cetrotide kaip ir minėjo Rodo leidžiant tikrai nieko skausmingo, tik po to kažkiek nemalonu kai niežti ir parausta. Pirmą kartą ir aš pagalvojau kad gal kažką ne taip padariau 🙈 bet taip turi buti. Tad stiprybės nugalėti savo baime ❤️
Merginos gal galit pasidalint patirtim. Del neaiskiu dariniu gimdoj nukeltas fet. Nutraukiau estrofem 12 cd. Sake jau ciklas vaisingas buti negali. Bet beveik savaite veluoja mm. Nes tik 3 cd apziura kaip kas. Ir spres ka darysim toliau. Gal kam buvo panasiai? Ciklas budavo kaip laikrodis 28 d. Sake gali veluot del estrofem vartojimo. Klausimas kiek veluot? Jei kam buvo panasi situacija, tai kiek uzvelavo mm? Gal reikia skambint gydytojai, issaukinet kazkaip😔🤔
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai