Snaige5 parašė:
Kiek PRG skyre po punkcijos? 🤔 man 400
kokius vaistus skyrė? parašykit pavadinimus ir kiek kartų per dieną?
Pagalbinis apvaisinimas yra įvairių medicininių metodų visuma, padedanti pastoti porai, susiduriančiai su nevaisingumu. Skaityti
visą straipsnįSnaige5 parašė:
Kiek PRG skyre po punkcijos? 🤔 man 400
Max. parašė:
Gal galite trumpai kaip vyksta icsi procedūra? Tai ifv dalis ?
ICSI tai kai atrenka geriausiu vyro spermiukus
vazonelis1 parašė:
progesterone besins 200 po dvi ovules ryte ir vakare
Tai isvis 800 gaunasi ryte ir vakare 🤔
Max. parašė:
Sveikos, aš tai kolkas kaip balta varna 🫣 vis iškyla klausimu.. turejau jau 1 vizita pas Žėba. Pasidariau tyrimus ryt einu antram vizitui. Turbut papasakos kaip vis…
Reikėjo atsiskaityt tik po punkcijos ir įkėlimo. Daugiau visada nereikėjo mokėti
duos vaistams receptą, vaistinėje pasiimsite nemokamai. Tik už kai kuriuos reikėjo primokėti viso apie 30 Eur
Ir mokamas progesteronas. Visi vizitai, konsultacija nemokama buvo.
Coco parašė:
ICSI tai kai atrenka geriausiu vyro spermiukus
icsi tai kai paima spermiuką ir suleidžia tiesiai į kiaušialastę
Max. parašė:
Gal galite trumpai kaip vyksta icsi procedūra? Tai ifv dalis ?
Taip, tai IVF dalis. Viskas vyksta įprastai - stimuliacija, punkcija. Tiesiog kitoks vaisinimasis - kai atrenka gyvybingiausius spermatozoidus.
vazonelis1 parašė:
Merginos, po kiek laiko petraukos darėte antrą IVF nepavykus pirmajam? Kokios yra gydytojų rekomendacijos ir tt?
Man LT sake padaryti bent 6 men. pertrauka, bet as jau kreipiausi i TR, tai ten sake absoliuciai saugu daryti praleidus viena cikla. Kai amzius ne musu puseje, tai tuos 6 men. laukti taip ilgai 🙈
vazonelis1 parašė:
Merginos, po kiek laiko petraukos darėte antrą IVF nepavykus pirmajam? Kokios yra gydytojų rekomendacijos ir tt?
Po 2 ciklų man buvo daroma 😀
22 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai