gelytea parašė:
tas kraujas isgasdino mane is pacio ryto...mazinu vaistus tai matyt taip sureagavo..nes 3 dienas geriau po puse maziau, db trecia diena jau 1 maziau tablete
mane irgi isgasdintu..normali reakcija, nes rupi kad viskas butu gerai
Pagalbinis apvaisinimas yra įvairių medicininių metodų visuma, padedanti pastoti porai, susiduriančiai su nevaisingumu. Skaityti
visą straipsnįgelytea parašė:
tas kraujas isgasdino mane is pacio ryto...mazinu vaistus tai matyt taip sureagavo..nes 3 dienas geriau po puse maziau, db trecia diena jau 1 maziau tablete
mane irgi isgasdintu..normali reakcija, nes rupi kad viskas butu gerai
Gabrrielė parašė:
Man liudnas rytas.. Pasidariau testa 7dpi baltasliudna, antras is eiles kartas jauciu bus vel nieko. Dar ketv hcg tyrimas, bet jau 7dpi turetu tikrai manau ir N…
Kokį testuką darėt? 7 dpi nebūtinai... nenurašykim
Gabrrielė parašė:
Man liudnas rytas.. Pasidariau testa 7dpi baltasliudna, antras is eiles kartas jauciu bus vel nieko. Dar ketv hcg tyrimas, bet jau 7dpi turetu tikrai manau ir N…
Nebūtinai turi rodyt testai. Niekada nereikia nurašyti iki hcg tyrimo. Daugiau optimizmo! Tiek laukiat, tiek laukiat, o nurašot anksčiau laiko...😵💫 Visos tos liūdnos emocijos tikrai jums ne į naudą.. Suprantu, kad sunku ir norisi kuo greičiau to teigiamo rezultato, bet reikia turėti ir kantrybės ir begalinio tikėjimo savo žirniuku iki paskutinio💗
Beja mano noeštumo su pirma mergyte, nerodė iki 7 nieštumo sav. Aš sau gyvenau ir vargo nemačiau, nes testai buvo baltutėliai...
Buvau išvykusi darbo reikalais, tad niekur nesikreipiau tik laukiau mm, kurios taip ir neatėjo... kai patvirtino nieštumą ginė, buvo 7-8 sav...
7 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai