Pienės_pūkas parašė:
Dar patikslinu. Atskambino man Santaros, tai paskutine punkcija bus gruodžio 17d.
Uzsisakiau ir as antradieni dar papildu tai rase kad kazkaip veluoti gali, tai ziuresiu
nes uzsakinejau dvi siuntas
Pagalbinis apvaisinimas yra įvairių medicininių metodų visuma, padedanti pastoti porai, susiduriančiai su nevaisingumu. Skaityti
visą straipsnįPienės_pūkas parašė:
Dar patikslinu. Atskambino man Santaros, tai paskutine punkcija bus gruodžio 17d.
Uzsisakiau ir as antradieni dar papildu tai rase kad kazkaip veluoti gali, tai ziuresiu
nes uzsakinejau dvi siuntas
Inanana parašė:
Uzsisakiau ir as antradieni dar papildu tai rase kad kazkaip veluoti gali, tai ziuresiunes uzsakinejau dvi siuntas
Man 29-31 rašo kad bus. Tai visai ok
Daro vaisingumo klinikose biopsijas dėl uždegimo(medicija, NW, tai ko gero ir kitos daro). Man buvo atliekami 4 kėlimai po du geros kokybės embrionus ir jokio kibimo nebūdavo.
Kai būdavo atliekamos stimuliacijos IVF, tai viskas tvarkingai vykdavo, folikulai augdavo. Ginekologei tik apžiūros metu mano gleivinė atrodydavo per daug išvešėjusi, tai gal čia toks požymis akivaizdesnis galėjo būti, bet šiaip nei simptomų kokių nieko 🙂 aš taip pat nebuvau gimdžiusi, nei net nenumanau iš kur tas uždegimas atsiradęs. Gali būti kad jau nuo paauglystės jis, o gal dar ir anksčiau..
P.S po paskirtų antibiotikų kurso(3sav vartojimo), būčiau prašiusi biopsijos, kad įsitikinti ar vaistai padėjo, tačiau kaip ir minėjau pastojau tą patį ciklą 🥹
Pienės_pūkas parašė:
Man 29-31 rašo kad bus. Tai visai ok
Man ir taip rase, o paskui vakar atejo zinute kad galimai veluos, bet tikiuosi kad ne
kad siaip kokie ten trikdziai buvo, nes iherb gan greitai atsiuncia
Dovilko parašė:
Daro vaisingumo klinikose biopsijas dėl uždegimo(medicija, NW, tai ko gero ir kitos daro). Man buvo atliekami 4 kėlimai po du geros kokybės embrionus ir jokio kibim…
Man su uzdegimu kai kele svieziai nebuvo visai kibimo, kitus 2 buvo, bet pakildavo iki 150 hcg ir krisdavo
FoxLady parašė:
Kokius uzsisakete?
Q10 is i herb ubiquinol forma life extension
ojojoj parašė:
Gal kam nors kelia ateinančią savaitę?
Jai viskas gerai man bus
6 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai