Hedgehog parašė:
O kokioj jus klinikoj? Kiek dar be kiaušialąsčių papildomai viskas kainuoja?
Santarose, tai papildomai kainuos ivf arba icsi, auginimas iki blastocistu ir visi vizitai. Papildomai dar embryoglue jei pasirenki, vaistai.
Pagalbinis apvaisinimas yra įvairių medicininių metodų visuma, padedanti pastoti porai, susiduriančiai su nevaisingumu. Skaityti
visą straipsnįHedgehog parašė:
O kokioj jus klinikoj? Kiek dar be kiaušialąsčių papildomai viskas kainuoja?
Santarose, tai papildomai kainuos ivf arba icsi, auginimas iki blastocistu ir visi vizitai. Papildomai dar embryoglue jei pasirenki, vaistai.
FoxLady parašė:
Oj merginos, 11 DPIUI, testas tuštutėlis, netikiu tom vėlyvom implantacijom, juolab tas IUI mano atveju niekuo nepranašesnis už naturalų.
Klausykit savo kūno ir širdies. 🧡
September7 parašė:
Man truputi maziau, bet G iskart pasiule donorines, nes pastoju bet persileidziu. Deja kokybe prasta ir metyt pinigus vejais kai sėkmės procentas labai mažas nera p…
Bet ar aišku, kodėl įvyksta persileidimai? Jei PGTA nedaryta, tai ir ta vizuali kokybė gali būti apgaulinga.
Edel parašė:
Ir PGTa neišsprendžia visų problemų. O reikia nepamiršti ir vyro indėlio embrionų kokybei.
Wagamama parašė:
Ir PGTa neišsprendžia visų problemų. O reikia nepamiršti ir vyro indėlio embrionų kokybei.
Tikrai taip. Kas pas mus irgi galimai kabliukas.
Edel parašė:
Tikrai taip. Kas pas mus irgi galimai kabliukas.
Pas mus taip pat, tai dabar jau faktas kaip blynas, kad ne ICSI/PICSI reikia, o TESA. Nors ir gaunam nemažai embrionų, ir gerų, ir vidutiniškų ir prastesnių- arba nekimba, arba nesivysto, kad ir po PGTa.
Edel parašė:
Na as taip galvoju, jeigu ir daryt pvz Rygoj, gausis vistiek 1 blastosticta testavimui, tai ja viena testuot ir moket ar apsimoka, o sumos dideles. Mes ir su gydytoja NW kalbejom kad neverta. Kai gauni bent kelias testavimui tada taip, atkrenta tie aneuploidiniai ir keli tik gerus. Bet del vyro irgi manau reikia pasitikrint del fragmetacijos, nors pas ji visada normospermija, bet maza ka.
September7 parašė:
Na as taip galvoju, jeigu ir daryt pvz Rygoj, gausis vistiek 1 blastosticta testavimui, tai ja viena testuot ir moket ar apsimoka, o sumos dideles. Mes ir su gydyto…
Pas maniškį irgi normospermija, na o bet tačiau, kai gauni 46% DnR fragmentacijos atsakymą... Pradedi galvot, gal taip nuo pat pradžių buvo?
Tikrai verta pasidaryti išsamesnį tyrimą - iš proceso pusės nesiskirs nuo paprastos spermogramos, tik tiek kad kainuos kiek daugiau.
Vakar man nekėlė nieko, nes visi trys embrionai buvo 4-ių lastelių, kaip ir priklauso. Paklausinėjo dar mano amžiaus, ar buvo pavykę pačiai pastot. Pasitarėm su G., sako, rizikuojam, laikom iki 5-ių dienų ir tada keliam pirmadienį. Buvom dar sutarę, kad jeigu kažkas dalinsis ne taip, kaip priklauso, tai kels šiandien. Atskambino iš Santarų šiandien ir paskyrė kėlimą pirmadienį. Uch, net palengvėjo, vadinasi kol kas embrionai vystosi gerai. Nemažai skaičiau patirčių, kad trečią dieną nustoja vystytis. Labai tikiuosi, kad iš trijų bent vienas sulauks pirmadienio, tai nors bus ką kelti.
Senua parašė:
Vakar man nekėlė nieko, nes visi trys embrionai buvo 4-ių lastelių, kaip ir priklauso. Paklausinėjo dar mano amžiaus, ar buvo pavykę pačiai pastot. Pasitarėm su G.,…
Žinokit manau tikrai taip geriau🙏🏻 Mūsų atveju iš 4 liko viena. Linkiu, kad jums liktų daugiau ❤️❤️❤️❤️
7 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai