Sveiki. Mane ištiko žindymo krizė ko gero daugiausia dėl aplinkinių įtakos, įvairių komentarų iš šalies ir jau visai palūžau bei nemaitinu pati šeštą dieną. Pradėsiu nuo to, kad praeitą trečiadienį mano mergaitei buvo 3savaitės ir turėjome apsilankymą pas šeimos gydytoją, kuri pasvėrusi įvertino jog mums neužtenka mp ir liepė primaitint mišiniu. Nors jau porą dienų sekiau su pientraukiu ir nutraukdavau po 120ml, kas mano akim 3 sav vaikui daugoka. Pradėjus maitint mišiniu iš kart pasikeitė situacija ir mergaitė prie krūtinės tapo labai irzli, rėkė ir ko pasekoj aš palūžau ir pradėjau duot vien tik mišinį ir retkarčiais nutraukdavau savo pieno, bet matėsi, kad nuo mišinio ji žymiai sotesne ir ramesnė, todėl kelias dienas iš vis nebenutraukiau. Jaučiuos siaubingai, kaltinu save, kad netinkamai elgiuosi... Dabar trečią dieną sergu, temperatūra 38, nutraukinėju vėl pienuką ir žinoma jo per pus mažiau nei buvo prieš savaitę(bet išpilu, nes geriu vaistus), noriu atstatyti jo gamyba ir vėl bandyti maitinti, žinau, kad mažytei bus sunku po tiek dienų valgymo mišinio ji turbūt iš vis nebenorės krūties.
Žodžiu einu prie esmės ar įmanoma dar atstatyti viską nuo pradžių? Ar įmanoma jai iprast vėl žįst? Kaip man galutinai nepalūžt ir kaip elgtis geriausia jūsų atžvilgiu?
- Pradžia
- Tinklalaidė
- Planavimas
- Nėštumas
- Vaikas
- Šeima
- Namai
- Skaičiuoklės
- Forumas
- Skelbimai
- Atsiliepimai
- Straipsniai apie vaikus