juracka.. parašė:
y diena?
Taip, į dieną
juracka.. parašė:
y diena?
Taip, į dieną
juracka.. parašė:
y diena?
6 sauskelnes per para. Tai kad zinotumet kaip atrodo vienas sysius, i sauskelnes ipilkit 4-5sauksus vandens ir pasverkit(ranka)
jei labai neramu, parai pereikit prie vystyklu ir bus tikrai lengva suskaiciuoti.
nykstuke03 parašė:
6 sauskelnes per para. Tai kad zinotumet kaip atrodo vienas sysius, i sauskelnes ipilkit 4-5sauksus vandens ir pasverkit(ranka)jei labai neramu, parai perikit…
tai tikrai pakanka reiskias
Fatiga parašė:
Mamos, kokius raminancius preparatus (homeopatnius, zolelinius ar pan) galiu gerti zindydama? Valerijonas?
www.infomed.lt/vaistazoles/vaistinis_valerijonas_lot_valeriana_officinalis-c6a2d24c5e.html parasyta ,kad negalima valerijono.
homeopatinės Sedatif PC tabletės galima
niekamnesakyk parašė:
Na o mums kas augimo suolis? Nes jau kelinta diena kas valanda ant kruties po ~30 ar 40min kabo, buna net valandos neistempia. Krutys atrodo jau ir tuscios net..
Lemonation parašė:
4-5h?? Tikiuos ir aš tokių stebuklų kada!!!![]()
Patikėk kaip aš sunerimus buvau kai jis šitiek miegot pradėjo.. bet mes su svorio augimų bėdų neturim tai aprimau, tegul miega, auga :)))
Margarit parašė:
Patikėk kaip aš sunerimus buvau kai jis šitiek miegot pradėjo.. bet mes su svorio augimų bėdų neturim tai aprimau, tegul miega, auga :)))
As irgi kol kas nezadinu, jei ir ilgiau sūnelis parpia. Tik po to labai jau greit reikia su pampersais suktis, nes pabunda alkanas kaip vilkas
Pasaulis pagal Lu parašė:
As irgi kol kas nezadinu, jei ir ilgiau sūnelis parpia. Tik po to labai jau greit reikia su pampersais suktis, nes pabunda alkanas kaip vilkas![]()
Naujagimiai neturetu valgyti reciau nei 3-4val nakti
16 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai