pušynėlis parašė:
Ačiū! Jau ieškau šitos knygos, bet visur išparduota. Gal netyčia jums ji jau nebereikalinga ir parduotumėte?
Pasidalinčiau, bet maniškė su dedikacija😇
Žmogaus papilomos virusas (ŽPV) sukelia lėtinę infekciją, kuri gali sukelti įvairias ligas, iš kurių pavojingiausia - vėžys. Skaityti
visą straipsnįpušynėlis parašė:
Ačiū! Jau ieškau šitos knygos, bet visur išparduota. Gal netyčia jums ji jau nebereikalinga ir parduotumėte?
Pasidalinčiau, bet maniškė su dedikacija😇
August Rush parašė:
Tam tikrų, taip. Atsisakiau kurį laiką, kol įsitikinau, kad liga atsitraukė. Diagnozė skamba pakankamai rimtai, kad pakeisti gyvenimo būdą.
Ka jus valgete ar valgote pagal knyga?
Koks jusu maisto racionas?
ferfela parašė:
Ka jus valgete ar valgote pagal knyga?
Koks jusu maisto racionas?
Tiesiog drastiškai sumažinau cukraus bent 3-4mėn., skaičiau ir duonos etiketes, sekiau jo kiekį visuose produktuose. Ir dabar stengiamės iki 15g/100g produkto vartoti. Galiu pasidžiaugti, kad svoris tuo laiku krito puikiai😅 aišku ir dėl pergyvenimo sveikatos būkle
As jau su ZPV gyvenu beveik 10 metu vienus metus tyrimai parode kad zpv nera, bet veliau atsinaujino. Ar niekam nekilo minties kad virusas galejo itakoti ar paskatinti atsiradymui vaiko gimimas?
Nes pries pastojima visa laika rezultatai buvo geri, guvenu su tuo paciu vyru, vos tik pagimdimo negalejau myletis ir padarius tyrimui rastas zpv. kuris buvo pasalintas lazeriu ir nuo to laiko visa laika zpv teigiamas. Kartais turi daryti biopsija ir ziureti ar nera pakitimu kartais tik po metu pakartoju tepeneli. Gyvenu ne LT ar yra kokie vaistai ar dar kitoks budas kaip butu visam laikui atsikratyti ZPV. Ar galiu kaltinti vyra kad jis mane uzkrete papilomu virusu nes jis man vienitelis
ferfela parašė:
As jau su ZPV gyvenu beveik 10 metu vienus metus tyrimai parode kad zpv nera, bet veliau atsinaujino. Ar niekam nekilo minties kad virusas galejo itakoti ar paskat…
Vyro kaltinti tikrai nereikia, o virusas po gimdymo greičiausiai išlindo todėl, kad nėštumo metu nusilpo imunitetas. Daug kam taip būna
o gimdymo metu užsikrėsti abejoju ar įmanoma, bet tiksliai nežinau
Nino parašė:
Sveikos, po konizacijos ar ilgai ligoninėj laiko. Ar yra jo negalima daryti? Turiu 3 vaikus. Vienam 10 men. Tai įdomu at susitvarkyciau viena po operacijos. Ar geri…
Reikia saugotis du mėnesius, sunkiai nekelti (Max 5kg lyg ir), celibatas irgi 2 mėn. Iš ligoninės paleidžia tą pačią dieną
pušynėlis parašė:
Reikia saugotis du mėnesius, sunkiai nekelti (Max 5kg lyg ir), celibatas irgi 2 mėn. Iš ligoninės paleidžia tą pačią dieną![]()
Oho kaip ilgai😕
Nino parašė:
Sveikos, po konizacijos ar ilgai ligoninėj laiko. Ar yra jo negalima daryti? Turiu 3 vaikus. Vienam 10 men. Tai įdomu at susitvarkyciau viena po operacijos. Ar geri…
Man darė lygiai taip pat turint 10mėn.žindomą leliuką, tai išleidžia tą pačią dieną iki 12val., kai tik įsitikina, kad gerai jaučiatės po narkozės. Vėliau tą dieną dar pagulinėti norėjau, bet iš esmės kažkokia didelė pagalba tikrai nereikalinga. Po operacinis laikotarpis labai priklausys, kaip jūsų organizmas reaguos. Kitos visai nieko nebūna, asmeniškai aš kraujavau kažkiek praėjus gerai savaitei ar pan.
Sveikos, aš asmeniškai kraujavau visas 4savaites pagaliau baigiau bet va vėl antradienį laukia konizacija, kaip man seselė sakė 2savaites sunkaus nieko nekilnoti ir pasisaugoti,nesimaudyti vonioje, pirtyse. Aš jau po 2savaiciu savo mažąją pakeliau tai nieko man neatsitiko,o taip 2savaites gyvenau taip kaip gyvenau prieš operaciją tik kad nekilnojau nieko ir būdavo spazmai labai stiprus pilvo apačioje.
4 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai