angelas6969 parašė:
ajei kokia grazute :)))
aciukas
angelas6969 parašė:
ajei kokia grazute :)))
aciukas
Silke parašė:
Sakau užsuksiu pasižiūrėti, gal dar kas "išsirito" ir akurat - didelė graži mergytė.Sveikinimai!
Nusikaliau per tas šventes. Visi buvo tokie "geri" ir stengėsi mus vienišus būsimus tėvelius aplankyti, dovanėlių atnešti, bet... niekas kažkaip nepagalvojo, kad stalui paruošti reikia jėgų ir ant stalo irgi kažką reikia padėti. tai vietoj lengvų švenčių apturėjom košmarą. balius non stop. Ačiū dievui baigėsi ir šiandien ketinu praleisti dieną ant sofos. Lelius mano taip smarkiai makaluojasi, vis pilvą keistokai paskaudena, gal jau ir man nebe už kalnų.Norisi pailsėti prieš didyjį šou.
![]()
Ilsekis mamyte, ir kad iki naujuju metu jau supuotum savo angeleli
Eckaja parašė:
Sianakt 3.05val pagimdziau mergaite 4.880kg.![]()
Oho,kokia didziule panele,kaip sekesi mamytei gimdymas?Didziuliai sveikinimai
Eckaja parašė:
Sianakt 3.05val pagimdziau mergaite 4.880kg.![]()
saunuole!!!!!! aukit stiprios, sveikos, grazios, drutos!!!
mem2012 parašė:
Vakar 2012 12 26 pagimdziau berniuka 3800g ir 54cm. Buvo likusios 2d iki termino. Prasidejo saremiai
Sveikinimai mamytei! Aukit diduciai ir sveikuciai!
Smagu jog neteko ilgai laukti ir nekantrauti po termino!
shipra parašė:
ojei , super diena, naujiena po naujienus cia pas mus!!!![]()
Nuosirdziausi sveikinimai mem2012
![]()
Saunuole tu
, sveikatos , kantrybes, aukit grazus, stiprus , druti
![]()
Aciuu nuosirdziausiai
Pupulyte parašė:
kad mes pavalgom, pas mane jau pienuko nebera, o ji vis iesko ir verkia, ligoninej dave maistelio ir nusiramino tai sake neprivalgo, mes del geltos isbuvome ten 5 paras. o beje mes ir valgom labai ilgai po valanda, nebesuprantu kas cia yra,o per kiek laiko jusu pavalgo?
Mūsų situacija lygiai tokia pat. Ligoninėje išbuvom 6 dienas dėl geltos ir taip pat davė misinuko, nes Mano Krutine nugrauzta, istisai burnytej vaiko buvo, nes istisai valgyt nori. Bandau ir nusitraukimeti ir dar daduoti, bet vis tiek verkia ir nori papulio, sunkiai uzmiega. Tai irgi nusipirkom misinuko ir duo dam tai vaikas kaip angelelis iš kart uzmiega ir miega apie 4 val.
Džene parašė:
Sveikinimai mamytei! Aukit diduciai ir sveikuciai!![]()
![]()
![]()
Smagu jog neteko ilgai laukti ir nekantrauti po termino!
![]()
As kartojau sau greiciau greiciau. Aciuu
7 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai