minusiuke parašė:
jo as po maitinimo uzsikisdavau ir laikydavau iki kito, o po to vel dedavau, beveik visa diena galim sakyt laikiau ir praejo.
dekui , sian pameginsiu
minusiuke parašė:
jo as po maitinimo uzsikisdavau ir laikydavau iki kito, o po to vel dedavau, beveik visa diena galim sakyt laikiau ir praejo.
dekui , sian pameginsiu
Solwe parašė:
mudvieju abieju gruodzio 19 gimeir mes abi be nuskausiminamuju gimdem
![]()
Nu va kaip sauniai mes cia abi
vienodos datos
Džene parašė:
Labutis mamytes, mes siandiena pirmakart ruosiames i laukuti, grazi, saulyte sviecia, bet kaip pirmakart manau 10min uzteks mumsRodo -1c
Tiutiniaus neciulpiam, gal neprisikvepuo salto oro...
![]()
Dar turiu viena problemele, labai skauda viena krutine nors ji ir minksta, negaliu net prisiliesti...Gal dar kam taip yra, ka darot?
Mes siandiena irgi kieme buvome, apie valanda, nes pries tai balkone laikiau ir pratinau. Vakar buvo atejus gyd. tai leido apie pusvalandi buti ir po mazu didinti buvimo laika, bet aisku priklauso nuo oro salygu ir tt.
shipra parašė:
dekui , sian pameginsiu![]()
as irgi dejau kopustu lapus, tik man buvo sake kad pries dedant palikti keliom minutem saldytuve, man tai padejo , super
nuima karsti.
aloia parašė:
mamytes kurios maitina misineliais arba nutrauktu pieneliu, kiek ml suvalgo jusuleliai vienu kartu? Gal zinot ki ek galima laikyti nutraukta pieneli kambario temperaturoj?
Maniskė tai kaip kada, katik suvalge 70 ml mano nutraukto pienelio ir lūžo, bet pries tai iš krūtinės bandė valgyt nors jai labai sunkiai sekasi pas mane vos lašas pienelis tai kantrybes neturi dukrele. Mišineliais naktį manau jau padarysiu apie 90ml ir žiūrėsiu kiek suvalgys. Kambario temperatūroje manau diena kokia galim islaikyti, o jei kitai dienai pritraukei tai geriau i šaldytuvą įdėti.
6 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai