Dovillle parašė:
Idomu kiek ta viena porcijaNeisivaizduoju kiek ji is papulio man istraukia
![]()
![]()
![]()
Tavo laiko maniske kazkur gal valgydavo apie 60ml. mazdaug. Dar kaip vaikucio apetitas
Dovillle parašė:
Idomu kiek ta viena porcijaNeisivaizduoju kiek ji is papulio man istraukia
![]()
![]()
![]()
Tavo laiko maniske kazkur gal valgydavo apie 60ml. mazdaug. Dar kaip vaikucio apetitas
gelmius parašė:
Dekui, negaliu sakyt kad viena, kai buvo jau visiskai blogai mama nakti isikvieciau, padejo man labai, as is lovos nepakilau , o ji man mazyle priziurejo, namus sutavrke. Dabar kai jau geriau tai bandau viena pati ismokti suktis.
treciadieni man darys dar tyrimus kelis, gal paaiskes kas nors![]()
Na bent tiek gerai.
O kur dingo tavo kambarioke?
velniukste2121 parašė:
As ir taip maniau, bet ne ji nesiriecia i kamuoliuka o daugiau tiesiasi
Kiek žinau vieni riečia po savimi kojytes, o kiti tiesia...Maniškiai, kai buvo , tai jinai visa įsitmpdavo ir kaip tu sakai, rodos, taip iš niekur...vos nešypsosi ir kad dės rėkimo
Dovillle parašė:
Aciu,aisku![]()
Dar vienas klausimelis
O jeigu as dar nusitrauksiu pienelio,tai ar galiu i ta jau nutraukta pilti ar reikia jau i kita inda,atskirai?
![]()
Na ir paskutinis
ar laikot pieneli tik specialiuose indeliuose?Nes turiu du,bet tik vienas yra su dankteliu.Kita galiu nebent surinkti kaip buteliuka ir taip uzdengti.Tai ar galiu ir jame laikyti?ar tik tame su dangteliu?
![]()
Dekoju uz jusu kantrybe
![]()
![]()
![]()
![]()
gali nutraukinet pieneli i ta pati inda , as kai nutraukinedavau, laikydavau saldytuve ir ne spec inda, o buteliuka, paprasciausiai, kai jausavau , kad reikia nutraukti, istraukdavau buteliuka su pienuku is saldytuvo , prisukdavau prie pientraukio ir pritraukdavau, tik aisku mano pienelis buvo tos paios dienos, o ne keliu paru
Brigi parašė:
Siandien kaip niekada norisi bendravimo![]()
![]()
nu zinok man irgi
monikiukkass parašė:
O kuom argumentavo?![]()
Kad vaikuciui skrandukui nelabai gerai. Daug argumentu nebuvo, nes nepameni. Jos dukryteim, bet sake tikrai prisimena kad sake jau tada geriau tik misinuko duoti
9 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai