Fatiga parašė:
Mano nėštumo metu VISOS moterys aplink jautė didžiulę pareigą papasakot savo gimdymo istorijas![]()
Labai pareigingos
Fatiga parašė:
Mano nėštumo metu VISOS moterys aplink jautė didžiulę pareigą papasakot savo gimdymo istorijas![]()
Labai pareigingos
ele0 parašė:
aukso žodžiai![]()
išmintinga gydytoja.
o man taip ir liko pasislėpę ir neišlindę protiniai. žandikaulis per mažas, jiems …
Man irgi iš pat pradžių taip sakė, bet po to jie kaip dėjo augti, kad nebeturėjau kur dėtis, o baisiausia, kad pradėjo stumti kitus dantis, tai nusprendžiau pašalinti juos
Shinshila84 parašė:
labas rytas, kita savaitgali as ir "baliavosiu" vyro 30metis bus![]()
![]()
Kam 30-metis, o kam-60-metis
Shinshila84 parašė:
labas rytas, kita savaitgali as ir "baliavosiu" vyro 30metis bus![]()
![]()
nu viskas aisku, kita karta susileksim.
o tu, ziurek, nepadaugink kefyro ;) per baliuka.
simonne parašė:
Beje, SHinshila, kiek pamenu, tau rytoj paskutine diena- tai geros dienos tau! Turbut is to dziaugsmo nebeprisijungsi kokia savaite prie forumotai dabar palinke…
Oooo taip brangioji tu visiskai teisi
oj ne nemanau kad bus taip manau, kad tik si savaitgali bus slabniau o paskui busiu cia vel
o tu Simonne kada baigi? Penktadieni?
simonne parašė:
aha, penktadieni. bet jau siai dienai viska pasidariau, visas ataskaitas pridaviau. Rytoj jau suplanavau pietus pusei dienos, penktadieni irgi nusimuilinsiu ankscia…
Zinok man tas pats. Kazkaip keista sian dar kazka planavau darbe ir galvoju blyn tai gi manes jau cia nebebus
tikrai negaliu patiketi, kad galesiu miegoti kiek noresiu veikti ka noresiu galima sakyti jokios atsakomybes
vaje vaje kaip gerai
simonne parašė:
Aha, bus tikros Bonifacijaus atostogos![]()
Mazdaug iki rugpjucio pradzios :D…
Labas rytas, na reik taip tiketis
4 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai