BonBon parašė:
Na aisku.. matyt pas tavo leliu tp bus +![]()
na ziuresim kaip cia bus
manau jei bus mergaite manau bus -
BonBon parašė:
Na aisku.. matyt pas tavo leliu tp bus +![]()
na ziuresim kaip cia bus
manau jei bus mergaite manau bus -
Shinshila84 parašė:
na ziuresim kaip cia busmanau jei bus mergaite manau bus -
![]()
Man atrodo, kad Rh- yra recesyvinis + atzvilgiu, tai del to taip ir speju
BonBon parašė:
Mamytes, o kokia jusu nuomone apie leliaus apsukima pilve???
Na kai lelius neteisingai isitaises buna, tai ji rankomis gydytojas apsukt bando..…
bet tai jei neapsisuks jis reiks cp daryti...
o tas apsukimas gali kazkoki pavoju leliukui sukelti?
BonBon parašė:
Na kai lelius neteisingai isitaises buna, tai ji rankomis gydytojas apsukt bando..…
na, jei prieš pat gimdymą jis sėdi pvz. tai greičiausiai būtų siūlomas cezaris arba bandoma apsukt, arba jei nusprendi gimdyti natūraliai, tai reikia tvirto nusiteikimo, labai profesionalių medikų pagalbos ir pan. ... bet šiuo metu, tai normalios visos padėtys
BonBon parašė:
o, pakeitei fotoidek parodyk - cia lb mazute..
![]()
prasau
nors pas tave irgi mazute foto
simonne parašė:
prasaunors pas tave irgi mazute foto
![]()
grazu
mitochondrija parašė:
sveika prisijungusibet kad tu pagal savaites ko gero liepinuka turesi, ania?
![]()
pagal vaiko BPD, ferum atitinka 29 savaite.
Taciau pagal skaiciavimus, kurie ir taip netikslus, man ismeta 1-5 rugpjucio d...
BonBon parašė:
Aš kažkaip už. Bet iš esmės daugiausia priklauso nuo to, kur lankaisi ir nuo prižiūrinčio personalo - kiek patirties, profesionalumo, noro padėti, galimybių paskui stebėti kūdikį. Rizikos, kiek žinau, tiesiogiai nėra, bet po to lyg šešias kažkur valandas stebi, ar vaikas OK jaučias. O jei kas ne taip - iškart imasi priemonių. Aš asmeniškai tikrai didžiąja dalimi už, nes labiau esu už natūralų gimimą negu CP. (Gal žinios kiek apdulkėjusios, nes domėjaus senokai).
Fatiga parašė:
Aš kažkaip už. Bet iš esmės daugiausia priklauso nuo to, kur lankaisi ir nuo prižiūrinčio personalo - kiek patirties, profesionalumo, noro padėti, galimybių paskui …
man kolegė pasakojo, kad jai apsuko vaikelį ten visokiausių pratimų ir meditacijų dėka, o grįžtant namo po procedūros jis atgal į pradinę padėtį grįžo
tai taip ir gimdė CP pagalba.
6 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai