kakava2 parašė:
maniske miega 4 val dienos miego namie ne lauke mhhhhmatyt miegadienis
![]()
va cia tai Jums pavydziu
atskleiskite ta stebuklinga recepta!!
kakava2 parašė:
maniske miega 4 val dienos miego namie ne lauke mhhhhmatyt miegadienis
![]()
va cia tai Jums pavydziu
atskleiskite ta stebuklinga recepta!!
ingavikalinas parašė:
Turi praeiti visalaik blogai nebus![]()
Praeis praeis, būtinai
Ir aš jaučiu, jog baterija sėda ir su vyru paipykstam dažniau. Tiesiog reikia pergyventi šį periodą bendrom jėgom.
Ishdeekele parašė:
va cia tai Jums pavydziuatskleiskite ta stebuklinga recepta!!
nezinau snd labai zyzla buvo bet siaip ji miega diena apie 2 val
uzmiega lauke arba supynese
Mes si menesi nebuvom apziuroje-namie pasisvereme-9,4 kg (+800 g) ir 72 cm (+2 cm). Siandien buvome pas akiu gydytoja ir neurologa. O jau asaru buvo, sake labai jautrus mazylis. Manksteliu neskyre, tik pastebejo, kad pedutes labai itempes, rekomedavo deti batukus, ypac kai buna vaikstyneje. tad ir man dabar aktualus pirmuju batuku klausimas. Vienus buvau uzdejusi tokius paprastucius, kuriuos gavome dovanu, tai po keliu minuciu juos pameta, tiesiog issimauna, nors nera per dideli.
Ryt mum 8 men, tad sveriam apie 10kg ir ugio neisejo pamatuot
nenorejo ramiai gulet ant svarstikliu
vyras gris pamatuosim patys ugi. Sake pradet mesa ragaut. Kiausiniai, varske, zuvis - veliau. Nuo kokiu 9 men jogurtas ir rugpienis. Bet seip neskubet su pieno produktais. Pasakiau, kad pastaruoju metu beveik nevalgo darzoviu, tai pasiule maisyt darzoves su mesa, tipo kokie mesos kukuliai. Pasakiau, kad nera apetito ir pagrindinis maistas yra mp, tai daktare pasake nekist maisto, nores- valgys, nenores - nereikia. Db sekantis vizitas 10men
cheles parašė:
Na, kad jau taiks ir ramybe prisiduodam po TA - 68 cm ir beveik 7,9 kg. Procentiles krenta, sake maitint 3 kartus +uzkandukai..
Rimti reikalai prasideda
4 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai