AuReLiJa J parašė:
Ar sergant einat i laukuty?
taip butinai.
AuReLiJa J parašė:
Ar sergant einat i laukuty?
taip butinai.
ingavikalinas parašė:
taip butinai.
Bacilas naikinti:)?
AuReLiJa J parašė:
Bacilas naikinti:)?
Jei neturit temperaturos eikit i laikuti, ypac jeigu geras oras. kai vaikas namie uzsibuna jam kaip tik labiau i nenauda gaunas tarp bacilu sedet, o ir jus tuo metu kol esat lauke galit puikiai kambarius isvedint
misskit parašė:
Jei neturit temperaturos eikit i laikuti, ypac jeigu geras oras. kai vaikas namie uzsibuna jam kaip tik labiau i nenauda gaunas tarp bacilu sedet, o ir jus tuo metu…
Oi kambarius tai kiekviena diena po 15 min vediname
ryt nusimato geras oras tai reiks eit pasivaikščioti
viva parašė:
Jau pradedu laukti žindymo pabaigos. Kadangi ponaitis dygstant dantims saiko nebejaučia, o mano oda sausa, tad vėl vargina įtrūkimai ir jautrumas. O dar ir dantukai…
Manoji tai jau ne tik profilaktiskai bet pastoviai kandziojas :-), kanda kur tik papuola nutaikius momenta, kaklas, rankos, kojos, visur :-).labiausiai kencia kaklas, jau galvoju apie apsaugas mamoms kokias :-D
Mokinu ate-ate ir katutes, tai ate jis ignoruoja, katutes - kazka panasaus bande daryt. Jei kazkas nepatinka ir verkia - ropoja pas mane verkdamas "mamama". Vyras juokauja, kad cia jis mane saukia. Seip jis paskutinius menesius labiau fiziskai vystesi, daug ka ismoko, bet mazai kalbejo, net maziau negu kokiu 3 men. Db pradejo daugiau kalbet, sako "baba", "avava", "mamam","gigi", "bup". Sulaukiau pirmo zingsnio, aisku antras zingsnis buvo skrydis
jei laikau uz vienos rankos bando vaiksciuot. Dar netvirtai
Nu kaip koks pijokas
bloodflower parašė:
Mokinu ate-ate ir katutes, tai ate jis ignoruoja, katutes - kazka panasaus bande daryt. Jei kazkas nepatinka ir verkia - ropoja pas mane verkdamas "mamama". Vyras j…
Koks greitutis mazutis
Maniskis t.p.daugiau fiziskai padirbejo,na nuo jusu atsiliekam,bet man jau jis daug pasieke.Su kalba sunkiau...
Ir mums siandien 8men.,visiems po
Dar 4as dantukas kalasi,bet kaip keistai-visi apacioje...
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai