Sonata1127 parašė:
Ar yra jusu tarpe jau leliuku su dantukais? Mano mazytei snd visa diena laikosi temp. Nei slogos, nei kosulio...Seiles teka upeliais.
Yra
jau antras tuoj bus
Sonata1127 parašė:
Ar yra jusu tarpe jau leliuku su dantukais? Mano mazytei snd visa diena laikosi temp. Nei slogos, nei kosulio...Seiles teka upeliais.
Yra
jau antras tuoj bus
Simuutėėėė parašė:
Yrajau antras tuoj bus
![]()
WOW jau antra dantuka auginat
Laima121 parašė:
Viskas, man rodos baigiam ta pieno temaas pati nuo 1 savaites buvau karves pienu maitinama, dabar visa seima daugybe jo suvartojam ir vargo nematom. O visokie m…
Tikrai taip. Viena diena rekia kad sviesto valgyt negalima nes jis skatina kaxka negero po keliu metu aiskina kad valgyti butina. Ir pan. Vieni aiskiba kad koses labai gerai o ka man daryti jei ju pavalgius tampu pikta kaip velnias nes dar labiau valgyt noriu. Vieni aiskina kad valgyt mesa blogai kas valgo tas sirgs veziu kiti aiskina kad nevalgyt mesos blogai kas nevalgo tas sirgs veziu. Bet reikia prisiminti kas tinka vienam kitam gali visai netikti. Nuo tu sveikuoliu maisto man skrandis buna stoja tai ka man daryti? Vistiek valgyt nes kaiminkai gerai ji valgo? Taip 8r su tuo pienuku vieni toleruoja kiti ne. Blyn jei karviu pienas karvemd o zmoniu zmonems tai vaizdas geras butu i sausu pusryciu dubeni pieno prisimelzi :Darba i kava
nu zodziu.... beja kas apie maista mane uzkniso kai broliene man nestumo metu kategoruskai aiskino kad nevalgyciau sokolado citrusiniu vaisiu nes vaikas alergiskas bus. Bet praeita savaitgali buvo mamos gimtadienis ir aisku be brendziuko neapsejo brolis klausia ipilt biski? Sakau aciu ne. O ji aiskina kad nieko kad galima daktarai jei net leido kai ji maitino. Idomu kas labiau kenktu vaikui apelsinas kur vitaminu yra sokoladas kuris gomuri pamalonina ir nuteikia gerai ar brendziukas ?
vat tokiu zmoniu as nesuprantu.
DeLi parašė:
Tai visi mes buvom taip maitinami, dar karta pasikartosiu mes visos skirtingos ir nuomones nesutaps. Man tik keista,kad mamos va ima savavaliskai prisimasto ir dar …
Bet iskur zinot kad savivaliskai gal ji turejo su jumis pasikonsultuot?
rasa.basa parašė:
Nu kas čia per karvės pienas karvės pienas???!!!![]()
Va geriau man pasakykit ar yra nors viena mama kuri matina mp ir jai būtų prasid…
Man prasidejo,o taip svajojau kad ju nebus kol maitinsiu ir se tau,dovana
Sonata1127 parašė:
Yra. Iskart du isdygo
1 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai