Camel parašė:
oi ta pati ikeliau. Kaip jus snd jauciates?
Aciu, neblogai. Ruosiu save psichologiskai kad nutraukineti mp. Nes vyras toj i durnyna isves...
Camel parašė:
oi ta pati ikeliau. Kaip jus snd jauciates?
Aciu, neblogai. Ruosiu save psichologiskai kad nutraukineti mp. Nes vyras toj i durnyna isves...
BeFree parašė:
Šiaio kažkokia keista diskusija... taigi ir žmonės mes visi skirtingi, vieniems buitinė betvarkė netrukdo, kiti užmigt negali kai stalčius neuždarytas. Mūsų šeimoj …
Va va aš esu ta kur negali užmigt jei stalčius neuždarytas
atsikėlus žinau ką tą dieną padaryt turiu
bet spėju viską įskaitant lauką,pietų miegą,žaidimus, tvarkymusis,maisto gamybą..
Evveliute parašė:
Va va aš esu ta kur negali užmigt jei stalčius neuždarytas![]()
![]()
bet spėju viską įskaitant lauką,pietų miegą,žaidim…
Man irgi akis drąsko stalčius neuždarytas, o vyras dar spindos duris mėgsta palikt atviras.....
bet turbūt nesijauti kokia tai užgrūsta darbais viską padarydama? Jauties... darbinga, guvi?
Evveliute parašė:
Va va aš esu ta kur negali užmigt jei stalčius neuždarytas![]()
![]()
bet spėju viską įskaitant lauką,pietų miegą,žaidim…
As irgi esu is tu zmoniu, kuris nelabai draugauja su betvarke. Esu iz tiesu labai pedantiska, kas liecia tvarkymasi ir kasdien tvarkausi kambaryje kol dukryte miega. Negaliu gultis maitinti diena ant lovos, jeigu ji neuzklota
taciau nelaikau tai dideliu darbu, mano pareiga ar pan.nes tvarkymasis man teikia malonuma, as atsipalaiduoju, apgalvoju daug dalyku, priimu sprendimus, kovoju su stresu kai tvarkausi
jeigu mano mazute suteiktu man daugiau laisvo laiko ir laisvu ranku tai mano gyvenimas is vis butu kaip pasaka
pincee21 parašė:
Sveikinimai jusu didziajai merginai![]()
nuisirdziai aciu
vakar pirma karta per 5 metus sventem jos gimtadieni kaip priklauso : vaiku kambarys, daug draugu, personazas ir t.t.
nes visada sventeme tik N. M.
brigusia parašė:
As irgi pilnai issilaikyciau tiek save tiek vaika, taigi jam save issilaikyt tik reiktuaisku kadangi gyvenam kartu tai ir pinigai bendri, nedalijam tau-man. O a…
Pas mus irgi poziuriai tokie pat, visiskai jum pritariu. Noriu darau, noriu nedarau ir viska darom kartu, jei jis dirba as tvarkaus jei noriu, o siaip kartu. O teisingai, ziauriai sunkus darbas namie istisa para dirbt su vaikais. Zymiau lengviai darbe
pincee21 parašė:
Pas mus irgi poziuriai tokie pat, visiskai jum pritariu. Noriu darau, noriu nedarau ir viska darom kartu, jei jis dirba as tvarkaus jei noriu, o siaip kartu. O teis…
Pritariu 100% nors mano darbas ir sedimas ir stovimas ir sakyciau net reikalaujabtis fizines jegos. Bet nepavargdavau tiek kiek dbr pavargstu su mazyle... todel (tfu tfu tfu) dziaugiuosi turedama supratinga vyra, kuris pats pasidaro ir valgyt ir kambarius isplauna grizes ir dar kartais ir mazyle nuprausia ir pamaitina...
2 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
Labai džiugu už Jūsų berniuką