-NesTuKe- parašė:
O pas mane jau kokios trys savaites isvis "idomybes"... Arba einu per 3 dienas karta, arba i diena 3 kartus![]()
Pas mane ir taip buna
arba visikai 3 dienas neeinu,arba per diena 2-3 kartus begu i wc
-NesTuKe- parašė:
O pas mane jau kokios trys savaites isvis "idomybes"... Arba einu per 3 dienas karta, arba i diena 3 kartus![]()
Pas mane ir taip buna
arba visikai 3 dienas neeinu,arba per diena 2-3 kartus begu i wc
Gėlytė_ parašė:
Sveikos mamytes.Kaip jums su zarnyno darbu siuo nestumo metu? As vis vargstu.Buvo uzkieteje ilgokai,pradejau vartoti lepicol.Dabar atrodo noriu ir noriu i tuoleta :…
Man visa nestuma problema, antra trimestra lyg ir geriau buvo, bet dabar vel uzkieteje. Bet kazkokio kito blogumo nejauciu, tiesiog I wc einu tam reikalui per kelias dienas viena karta. Tai jokiu vaistu nevartoju. Nematau reikalo.
As jau baigiu is proto iseit, ir net vyras jau nebeturi kantrybes apie tai kalbet. Radau vezimuka internete, tokio kokio noriu, bet kaip man ji nusipirkt nerandu. Gal kas zinot kokia internetine parduotuve, stokke trailz, ir noriu kokios grazios spalvos. Alibaba.com turi kazkoki juoda ir tas pats ne iki galo aiskus
ona.kariene parašė:
Del hemorojaus tai galit detralex bandyt, as klausiau ginekologes del koju venu issipletusiu, nes is esmes stiprina venas jis, kad ir kur, tai leido, jei jau reikes…
Man irgi buvo hemarojus su siuo nestumu,tai geriau detralex,ir tepaliuko nuo hemarojaus pirkau,tai per savaitele viska issigydziau
Dabar irgi pakieteja viduriai,tai i kefyra arba rugpieni prisidedu linu semenu,ir palieku,kad isbrinktu,paskui isgeriu,tai padeda,slyvas valgau,ir kivius,pusryciams stengiuosi kasdien koses valgyt,man nuo ju atlaisvina vidurius
rita ta parašė:
As jau baigiu is proto iseit, ir net vyras jau nebeturi kantrybes apie tai kalbet. Radau vezimuka internete, tokio kokio noriu, bet kaip man ji nusipirkt nerandu. G…
www.stokke.com/SWE/en-se/how-to-order.html
Viskas parasyta kaip uzsisakyti :))
Merginos, vis rasote apie bedas su hemorojumi. O as, geda del mano neismanymo, nezinau kada cia skaitosi tas hemorojus? Kada cia sunerimti reikia? Man paskutiniu trimestru irgi sunkiau tustintis, bet va galvoju gal net nezinau, jog beda kazkokia turiu
As vis kazkaip galvojau, kad jis pacio gimdymo metu stanginantis gali "islysti". Ir idomu ar akusere kazkaip gali padeti to isvengti, uzspausti kazkaip?
_Giedrute_ parašė:
Merginos, vis rasote apie bedas su hemorojumi. O as, geda del mano neismanymo, nezinau kada cia skaitosi tas hemorojus? Kada cia sunerimti reikia? Man paskutiniu tr…
Na nezinau as turiu 3 uodegeles
(hemaroju) bet man sake tai gali but tik grozio operacija kuri man kainuotu 1500 lt
o jai nemaiso tai sake gyvenk ramej nesuk galvos
_Giedrute_ parašė:
Merginos, vis rasote apie bedas su hemorojumi. O as, geda del mano neismanymo, nezinau kada cia skaitosi tas hemorojus? Kada cia sunerimti reikia? Man paskutiniu tr…
Jei nėra skausmo ir kraujo tuštinantis ar gumbelių prie išangės, tai tikriausiai hemorojaus pas Jus ir nėra
Aš prieš nėštumą turėjau su tuo prblemų, nes darbas sėdimas, bet kaip bebūtų keista, nėštumo metu neišlindo jis man, nors kai buvau pas proktologą prieš keletą metų, kad nustatytų, ar tikrai šitą problemą turiu, sakė, kad nėštumo metu 100 proc., jog pasikartos, tai liepė iškart "Detralex" tablečių nusipirkti. Bet taip ir neprireikė jų man (tikiuosi, ir neprireiks, vis dėlto praktiškai mėnesis ir 10 dienų beliko iki nustatytos datos)
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai