Ana Žv parašė:
Gal kas pazistat koki meistra kuris tvarko vonia,tualeta? Pilnai?
Kokiam mieste reikia?
Ana Žv parašė:
Gal kas pazistat koki meistra kuris tvarko vonia,tualeta? Pilnai?
Kokiam mieste reikia?
Maliukas parašė:
Kokiam mieste reikia?![]()
Vilniuj. Bet gal meistrai vazineja
tizide parašė:
Man vakar tas pats buvo! Galvojau kad tuoj islys ar bent jau ranks islys... Makalavo TEN ir dar toks aktyvus. Gulejau pora valandu ir makdavau kad dar negimtu... Tf…
Siaubelis
Nuskilo mums su tokiais aktyvuoliais
Bet vakar perpiet ir man bloga buvo, pykino...
Kas del sapnu tai as toki malonu sapna sapnavau
Buvau sokiuose, diskotekoj
Sokdino nepazistamasis taip smagiai ir draugiskai, as su pilvuku tik kiek mazesniu buvau, o taip smagu buvo sokti demesio centre...
Maliukas parašė:
SveikosIlgai čia nebuvau, bet noriu vėl sugrįžti
Užvakar buvau echo, tai mūsų leliukas šiuo metu yra 2sav didesnis, kaip manot, gal tada anksčiau pasibel…
Visko gali buti
Man tai nuo tinimo ranku pirstus skaudedavo, o siandien jau ir riesus bei kelius paskausdavo
Tanyte_mamyte parašė:
labas rytas mamytesmiegojau puikiai, ant vyro kojas uzkelus
o del tu judesiuku sia nakti tai kazkas baisaus, as maniau kad islys manoji per sona
nes taip …
Nan tai vyras sake, kad nakti stveriau jo ranka, save apsikabinau ir kaip gyvate ant rankos apsiviniojau
Sveiki Saulės spindulėliai
Laikykimės iš visų jėgų susikibusios už rankų, nebe daug liko
Esame visos kaip meškutės
Vienom lengviau, kitom sunkiau. Aš ir pati puškuoju, skaičiuoju dieneles iki didžiosios laimės
Jei jūs į mane pažiūrėtumėte iš šono, tai pasakytumėte, kad ta yra iš beprotnamio
Atsisėdu ant lovos krašto ir pradedu linguoti, kaip tos išdurnėjusios bobos
Bet man taip lengviau
Net pasimirštu, kad laukiuos
Maliukas parašė:
SveikosIlgai čia nebuvau, bet noriu vėl sugrįžti
Užvakar buvau echo, tai mūsų leliukas šiuo metu yra 2sav didesnis, kaip manot, gal tada anksčiau pasibel…
Labas,
aš buvau echo 08.26 tai irgi sakė kad porą sav. didesnis. Labai nepergyvenu, kadangi berniukas. O ir tėtis bei senelis aukštesni vyrai. Gali būti kad ir mažylis didesnis. O jei ir išlys anksčiau porą sav. tai irgi džiaugsiuos
Svarbu neužsilaikytų..
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai