giedroškė parašė:
Sveikis gyvos.senokai beprisijungusi buvau i pokalbi![]()
Augam puikiai,viska susipirkom jau neturim tik sauskelniuaugam puikiai,judam …
Ir vežimukas ir lovytė kaip pas mus
giedroškė parašė:
Sveikis gyvos.senokai beprisijungusi buvau i pokalbi![]()
Augam puikiai,viska susipirkom jau neturim tik sauskelniuaugam puikiai,judam …
Ir vežimukas ir lovytė kaip pas mus
vesta.jociute parašė:
Mes katik po pasimatymu su 100% dukryte![]()
vakar gydytoja nuliudino pasakius, kad apimtys per mazos pagal laika tai siandien nulekiau echo darytis…
O ne per daug svorio tiek savaicii
vesta.jociute parašė:
Mes katik po pasimatymu su 100% dukryte![]()
vakar gydytoja nuliudino pasakius, kad apimtys per mazos pagal laika tai siandien nulekiau echo darytis…
Labai daug svorio jei tiek savaiciu
vaidlena parašė:
O ne per daug svorio tiek savaicii
Gydytoja sake atitinkam lygiai lygiai 33sav
laukiam leliuko parašė:
Oho koks aukstas vyrukas bus![]()
Aukstas aukstas
bus modelis/didzejus ir dar zais uz lietuva krepsini
Ana Žv parašė:
Man ugio niekad nesako. bet jum manau kazka sumaise,nes 50 cm 34 sav lb mazai tiketina,tada nekraukit 56 dydzio rubelius i lig![]()
Tai kad nemanau jog per si menesi paaugs 10cm
mano drauges mergaite gime 57cm.. nes jie su vyru ir nezemi
bet maniskis manau kaip tik ir bus 55 ar 56 cm.. ir nuo privataus echo iki privalomo paskutinio skyre 3 savaites.. per tas 3 savaites 500g priaugo, tai nera labai daug.. taip pat manau ir su ugiu bus, kad tikrai tas 50cm gali but, bet daug jau neugtels
aisku, as kaip ir anksciau minejau, nelabai jie tiksliai su tuo ugiu sako, tai nenustebciau jei trupuciuka mazesnis ar didesnis
bet kad makaroniukas tai faktas
vesta.jociute parašė:
Gydytoja sake atitinkam lygiai lygiai 33sav![]()
Svarbu viskas gerai.
nes mes i dekreta isejom 1300kg.ir sake per savaite po 200gr.turi paaugt. Dabar eisim pirmad.pas gine tai matysim. pagal ja mes tiek turetumem svert 35sav.
Negaliu nepasigirt kaip nuskilo..
va busipirkom masina su vyru is antru ranku ir savininke vakar sako: turiu ivairiausiu daiktu, praktiskai nenaudotu arba is vis nenaudotu vaikelio nuo 0 iki 2metu.. kadangi iki menesio galo turiu palikti buta, tas neturiu laiko pardavinet, viska atiduodu.. sako atvarykit pas mane issirinksit ko reikia
nuvarem siandien, tai nu nieko sau...
aisku, pas ja mergaite, tai is rubeliu nieko labai ir neziurejom, tik taip pora dalykeliu kas tinka ir berniukui ir mergaitei, nu bet vat batu prisiemem, kamera, sterilizatoriu, toki ziauriai gera daikta laikiklis leliuko( nzn kaip ji lietuviskai ivardint, bet kai gimsta, kad lovytej nesivartytu taip kaip nereikia ir neuzspringtu) zaidimu kilomeli, neperslampama uzvalkala ciuziniui, lempa ir maisto dozatoriu...
praktiskai viskas nauja.. kai kuriu daiktu net nepanaudojo, nes neprireike jai del to kad dukra su ja lovoj miega..
man buvo nejauku, nes labai keista kad kazkas dovanoja naujus daiktus kurie nemazai pinigu kainuoja, bet mane padrasino.. sako imk viska ka nori, nes kas liks ta nesiu i carita
tai va ikelsiu fotkes

oj kaip smagu
tikrai labai fainai, sveikinu.
antulyteingrida parašė:
Negaliu nepasigirt kaip nuskilo..va busipirkom masina su vyru is antru ranku ir savininke vakar sako: turiu ivairiausiu daiktu, praktiskai nenaudotu arba is…
emilija_n parašė:
oj kaip smagutikrai labai fainai, sveikinu.
![]()
As tikrai jauciuosi kaip per kokias kaledas :)) ir dar kaip mazas vaikas
nu nes tikrai reikalingi dalykai, o dabar va ir pinigeliu susitaupys nemazai ir daiktu reikalingu turim
net nebezinau ka cia draugam susakyt kad padovanotu vaikui, nes jau tokiu dideliu pirkiniu kaip ir nebereikia
laukiam leliuko parašė:
Musu su vyru vakariene![]()
mummyc parašė:
nea jie nevalgomi, ten plastmasiniaio geru ideju va cia gali rasti
![]()
https://www.pinterest.com/search/pins/?rs=ac&len=2&q=tractor+cake+ideas&am…
Oj aciu labai
10 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
stiprybės...