Sakirma parašė:
O jus aliejuka koki pirksit kudikeliui, kaip antai Jonson baby? Ar irgi pagal situacija ziuresit?
Aš tai pirkau aliejuka jonson baby
.
Sakirma parašė:
O jus aliejuka koki pirksit kudikeliui, kaip antai Jonson baby? Ar irgi pagal situacija ziuresit?
Aš tai pirkau aliejuka jonson baby
.
nestuke0 parašė:
Nebuvo man atrodo jokios reakcijos,viskas gerai buvo, tad sakau nepabijosiu ir sy karta skiepysiuoj merginos as cia vis sakau kad tase desiu i ligonine neskube…
Zinokit man tas pats, kai guliu atrodo pasijudinsiu ir sliukstels man kazkas, skausmai irgi kaip per mm, nugara skauda ( strenas ), kartais issigastu, bet paskui nusiraminu pagalvojus apie tai, kad taip ir turetu but, juk tie paruosiamieji ir turetu artejant gimdymo datai intensyveti ( bent jau taip aiskino mano gine ). Bet as manau,kad tases jau butinai turi buti sukrautos...
Jaunele 13 parašė:
O kur pirkote naktinukus maitinimui ?![]()
Utenos trikotazo parduotuveje, 20 eur, kaip viena busima mamyte rase, priekyje atsisega, tik ne su sagutem, o su tokiais metaliniais uzspaustukais ar kaip juos pavadint nzn
zodziu patrauki ir jie atsisega, nereikia zaisti kaip su paprastom sagutem
Justicia parašė:
Zinokit man tas pats, kai guliu atrodo pasijudinsiu ir sliukstels man kazkas, skausmai irgi kaip per mm, nugara skauda ( strenas ), kartais issigastu, bet paskui nu…
tai va o as cia taip be streso sakau susidesiu paskutine minute, bet kai toki skausmeliai uzeina tai siandien susidesiu atsargumo delei, gerai kad uzvedet tema apie naktinius apsiziurejau kad nekazka turiu
gimdymui tai turiu bet maitinimui neturiu, reikia pasiziureti kazka panasaus ant sleikuciu, manau turetu but patogus o ir kaina nesikandzioti
Kamile30 parašė:
Geras straipsnis. Bet sunerimau. Nusipirkau is lono ciuzinuka loniukas. Bet jis yra su tokiom siulem...o straipsny raso, kad ziureti kad butu vientisaskazi …
Na aš manau, kad tos siūlės tai niekis. Ten gal daugiau tas lygus pagrindas, kad nebūtų padaryta su kokiais tai išlenkimais. Tikrai manau dėl siūlių neverta nerimaut ;) o va aš tai susirūpinau dėl tu ale apsaugėlių minkštų
dabar galvoju, kad man jų nereikės.
O man tai tos apsaugeles kaip tik patiko, kai mazoji diena miegodavo budavo nebaisu kad i medines loveles grotas kur ykis kojyte ar nusimus besirangydama galvyte
nes tikrai yra buve atveju kai nuemiau tas apsaugeles isskalbti ir diena budavo be ju tai tikrai yra ykisus kojyte ir negali istraukt ir verkia tai man jos patiko ir sy karta tikrai naudosiu
Va, dar radau internete www.lega.lt naktinukus kuriuos maciau salia namu esancioje trikotazo parduotuveje, kaina ju parduotuveje 27 eur, man jie labai patiko. Dar galvoju ar pirkti juos pasikeitimui, ar reikia dvieju, ar prasisuksiu su vienais.
Gal darkazkam patiks, palengvinsiu paieskas

Aphrodite parašė:
Na aš manau, kad tos siūlės tai niekis. Ten gal daugiau tas lygus pagrindas, kad nebūtų padaryta su kokiais tai išlenkimais. Tikrai manau dėl siūlių neverta nerimau…
Aš pirmam vaikui pirkau bet naudos iš tų apsaugėlių mažai, nes kol buvo mažytė man pačiai buvo nepatogu,kad nematau jos kaip miega (reikėdavo keltis,kad pažiūrėti ar kvėpuoja),tada nuėmiau, kai paaugo uždėjau vėl bet įsigudrino ant jų lipti ir bandyti ir lovytės išlipti tai vėl nuėmiau. Baldakimą irgi naudojau tik kol žaislai nedomino, nes vos išmoko imti ką į rankytės tai isikabina ir traukia kiek jėgų turi. Tai šį kartą nei naujus purksiu nei tuos pačius naudosiu.
Yndreee parašė:
Ne nėra pigesnės išeina ~25eurai be pakietinimo,o kita su pakietinimu ~32gal kažkur. Vyras tiesiog lauktuvių žmonai vežė![]()
Gerasu vyras jūsų. Mano tai net nežinotų kokia pirkti nekalbu apie dydį
www.sapnuok.lt/naktinukai_nestukems#96
Esu iš čia pirkusi chalatą ir naktinukus maitinaičiai tai labai patiko
6 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai