nestuke0 parašė:
Mane irgi gazdina, pas gyd treciadieni tai butinai pasakysiu kaip jauciuosi gal cia normalubet as tokius stiprius skausmus su pirmagime jauciau tai kazkur …
Negazdink, nelaikas dar mazyliui ateiti
nestuke0 parašė:
Mane irgi gazdina, pas gyd treciadieni tai butinai pasakysiu kaip jauciuosi gal cia normalubet as tokius stiprius skausmus su pirmagime jauciau tai kazkur …
Negazdink, nelaikas dar mazyliui ateiti
Merginos kaip su strijom reikaliukai?
as tai pradejau trukinet
vis galvojau kad ai nieko cia tokio sutruksiu tai sutruskiu, bet kaip pradejau pastebet tas nelemtas strijas tai verkt norisi
papuliai pasidare kaip suglamzyti
sonai taip ryskiai raudonai
o siandien ziuriu jau ir kirksniuose taip plonais melynais ruozeliais varo
Merginos kaip su strijom reikaliukai?
as tai pradejau trukinet
vis galvojau kad ai nieko cia tokio sutruksiu tai sutruskiu, bet kaip pradejau pastebet tas nelemtas strijas tai verkt norisi
papuliai pasidare kaip suglamzyti
sonai taip ryskiai raudonai
o siandien ziuriu jau ir kirksniuose taip plonais melynais ruozeliais varo
Aliciuke parašė:
Man beveik nuolat skauda kai reikia atsistoti, apsiversti ar ilgiau paeitilaimei nėra stiprus ar nepakenčiamas skausmas
![]()
Man taip pat skaudejo kirksnis, dabar skausmas perejo i prieki, kaip gydytoja pavadino gaktikaulio savarza. Skausmas tiesiog baisus, deginantis, nepraeinantis net gulint ramiai
taip kankinuosi jau geras menuo, gydytoja jokio gydymo nepaskyre, nes tokio nera, galvute nusileidus zemyn spaudzia vienintele pagalba dirzas, bet net ir jis man nepadejo. Beliko tik stebeti, kad neissiplestu per daug, kaip pasakojo gydytoja kitoms, net gimdyti pacioms neleidzia del sios problemos. Bet stengiuosi del to nesinervinti, tikiu kad viskas bus gerai, o skausma galima pakenteti del savo stebukleliu
Gintarytia7 parašė:
Man taip pat skaudejo kirksnis, dabar skausmas perejo i prieki, kaip gydytoja pavadino gaktikaulio savarza. Skausmas tiesiog baisus, deginantis, nepraeinantis net g…
Va va man gaktkaulį ir skauda labiausiai tik kentėti galima bet nėra malonu
lina232 parašė:
Cia sitas skelbimas gal?
Mes is cia taip pat isigijom nuostabia lovyte, dar nuostabesni vezimeli
uz tikrai maza kaina, lyginant su kitomis parduotuvemis..
Gintarytia7 parašė:
Man taip pat skaudejo kirksnis, dabar skausmas perejo i prieki, kaip gydytoja pavadino gaktikaulio savarza. Skausmas tiesiog baisus, deginantis, nepraeinantis net g…
Man irgi skauda klubus be proto. I apie kirksnius tai isvis nesneku toks jausmas kad kas gerai yspyre y subine butu
juokas juokais bet kentet reikia, jau ir nugara pradeda skaudet vis vakare pajauciu
Aiste1993 parašė:
Beje nuo kokio 3 menesio tepiausi bioil, nieko nepadejo bjaurybe o toks jau isgirtas visu pagal atsiliepimus turejo apsaugot nuo striju atsiradimo![]()
Žinot su pirmu nėštumu tepiau kokosų al iu ejumi iš loccitane ir džiūgavau kad nei vienos trijos ir ką vieną rytą atsikėliu (likus 5 dienom iki gimdymo ) ir savo akim netikiu ką matau veidrodyje, ogi strijas vienoje pulvo pusėje 5 kitoje 3, šį kartą kol kas nėr bet nerimas yra, kad vėl pabaigoje išlįs
22 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai