Jonenene parašė:
Mamytes kaip isiulyti mazylei vandens? Nei vandens nei arbateles negeria...![]()
Maniske irgi negeria. Isgeria kelis gurksnius zaisdama kai duodu is puoduko ir viskas
Jonenene parašė:
Mamytes kaip isiulyti mazylei vandens? Nei vandens nei arbateles negeria...![]()
Maniske irgi negeria. Isgeria kelis gurksnius zaisdama kai duodu is puoduko ir viskas
Nors mano maziukas vandens isgeria apie 500-600 ml.per diena. Buna kuria diena kad maziau geria, tai as pavertus buteliuka spustelnu soskiuka, kad ciurksle begtu, taip jam i burnyte srovele ir bega, o maziukui toks zaidimas patinka, aisku nera garantijos kad jusu vaikiukams tai patiks, bet isbandyt galima.
bonita_s parašė:
Laba. Pas mane tas pat.o jau dziaugiausi kad valgo.. Po truputy valge ir tyreles ir darzovienes ir banana stverdavo tiesiog is ranku..patekom i ligonine gavo vaistu…
Sveiki. Ir nieko tokio, pilnai užtenka visko iš MP. 6 mėn.primaitinimo pradžia yra tik rekomendacija. Jei nevalgo, vadinasi vakas nepasiruošęs. Jei valkgydama MP guvi, aktyvi, nuotakinga, priauga svorį, nėra ko nerimauti
Mylimas_Angelas parašė:
Nors mano maziukas vandens isgeria apie 500-600 ml.per diena. Buna kuria diena kad maziau geria, tai as pavertus buteliuka spustelnu soskiuka, kad ciurksle begtu, t…
Bandziau ne karta.
spjauna viska lauk... O ir is buteliuko buna patraukia, bet taip pat spjauna...
Rebek4 parašė:
Galvojau cia pas mane tik taip..
Emilia parašė:
Mamytes kaip jusu mazyliam dantukai dygsta? Maniske nakti keliasi kas valanda ir tik nesiojama uzmiega , labai neramiai miega , daznai pravirksta, jau savaite be mi…
Lb neramiai miega, keliasi lb daznai. Pagaliau isdigtu sitas dantukas, gal koks menesis butu pertraukeles
Emilia parašė:
Mamytes kaip jusu mazyliam dantukai dygsta? Maniske nakti keliasi kas valanda ir tik nesiojama uzmiega , labai neramiai miega , daznai pravirksta, jau savaite be mi…
Pas mus tasp pats, laukiam ketvirto dantuko, jau kampukas baltuoja
Galiausiai suslogavo
Emilia parašė:
Jau 2 menesius taip
O dantukas dar nei vienas neisdygo
Bet nuolat krapsto, tai, manau, kad dantukai
Jonenene parašė:
Pas mus ir negeria. Ir mano pirmoji negėrė. Tik nuo metu pradėjo. Manau kad vanduo nėra būtinybė jiems, svarbiausiai pakankamai pieno ir kito maisto gautų.
2 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai