m.sem parašė:
Mamytes kai atsirado pienukas jo kiekis kiekviena diena didejo ar tiek kiek atsirado tiek ir bus?
Keisis pagal kūdykio augimą. O kodėl klausi? Galvoji, kad nepakanka?
m.sem parašė:
Mamytes kai atsirado pienukas jo kiekis kiekviena diena didejo ar tiek kiek atsirado tiek ir bus?
Keisis pagal kūdykio augimą. O kodėl klausi? Galvoji, kad nepakanka?
Su pienuku ir mes vargstam. Mergaite ismaitinau iki 1.5 metu o dabar jau reikia damaitinti misinuku
kazkaip nesiseka mum gerai painti krutines tai vis skauda maitinant, gal del to ir pradera trukti, nes ir lelius patraukia patraukia o paskui jau tik kad zaidzia. Toks jausmas kad to sociojo pienelio ir nepavalgo. Tai duodu nakciai misinuko,nes kitaip turbut visa nakti prie krutines prakabetu...
Sveikos
Sveikinimai naujoms geguzinukų mamytems! Ramiu naktu ir sveikatos!
O mums su sveikata ne kazka... sergam visi. Net mazoji su sloga, gerai kad bent temperatūros nera ir nekosti, bet va nosyte pilna, pries kiekviena maitinima tenka snargliuku nemazai istraukti
rytoj eisim pasirodyt i poliklinika. Neturiu net patirties su tokia mazyte, vyresnele pirma karta susirgo pusantru metuku.
diana8000 parašė:
Sveikos mamytes, turiu toki klausimeli. Speneliai zaizdoti, kraujuoja. Ar nekenkia vaikui kraujas, kuri istraukia bezisdamas? Atpila retai, o kai atpila, matau pien…
Kursuose kuriuos lankiau sake kad nekenkia. Mano speneliai su pirma dukryte buvo atviros zaizdos, bet maitinau su tom zaizdom 3 men kol sugijo. Daug kraujo nebuvo bet kazkiek nurydavo vis tiek.
Doviliuk parašė:
Su pienuku ir mes vargstam. Mergaite ismaitinau iki 1.5 metu o dabar jau reikia damaitinti misinukukazkaip nesiseka mum gerai painti krutines tai vis skauda mai…
Jeigu mazylis pats nepagausina pienuko, galima su pientraukio pagalba jo pasigausinti.
Antlentynos.lt parašė:
Jeigu mazylis pats nepagausina pienuko, galima su pientraukio pagalba jo pasigausinti.
Ta ir bandau padaryti. Kolkas osvienos krutines pavyksta apie 80 ml nutraukt. Tai jei jis tiek tesuvalgo tai zinoma kad alkanas lieka, nors sako kad su pientraukiu tiek neistrauki kiek lelius. Na tikiuosi kad pagausinsim pienuka leliui ir galesim dziaugtis ilgu maitinimu.
Nakti pabudau,pilvas atrodo pilnas pilnas ,galvoju lekiu i tualeta ir atsistojau ir juntu bega siluma tarp koju,visaip bandziau uzlaikyt:D tai gavos kad apie puse stiklines nubego ,bet nesupratau ar slapimas ar vandenys,bet nkr nei skaudejo nk,tai nusiprausiau,persirengiau i vel miegot ,dbr atsikeliau vel kelnaitese mazdaug saukstelio dydzio slapia vieta,tai nesuprantu slapimas ar vandenys po bisk bega?
Doviliuk parašė:
Ta ir bandau padaryti. Kolkas osvienos krutines pavyksta apie 80 ml nutraukt. Tai jei jis tiek tesuvalgo tai zinoma kad alkanas lieka, nors sako kad su pientraukiu …
Sakyčiau 80 ml nėra mažai. Aš kai pirma karta palijau vyresnėlę mamai dviem maitinam buvo 2 men. Nezinojau kiek palikti
be to sunkiai traukesi su pientraukiu man, pries tris paras pradejau ruosti. Palikau po 120 ml vienam maitinimui ir to pakako dar antrakart neisgere viso
ir tai buvo 2 menesiu kudikis ir dar didelis kudikis. Tad gal tas 80 ml 3 sav mazyliui visai normaliai...
indriuxxx parašė:
Nakti pabudau,pilvas atrodo pilnas pilnas ,galvoju lekiu i tualeta ir atsistojau ir juntu bega siluma tarp koju,visaip bandziau uzlaikyt:D tai gavos kad apie puse …
pagal mane jums vandenys bega.nes man ir panasiai buvo.nes as ir atsikeliau su slapiom kelnaitem ir skausmu.nuvariau i wc pasislapinau,atsistojau ir kai pradejo begti kazkas.tai ir supratau kad vandenys ir varem iskart i ligonine
1 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai