rasyciuks parašė:
Skubu pasidziaugti,jau turiu savo lelyte. 3540 ir 54cm
Nuoširdžiausi sveikinimai!!!
rasyciuks parašė:
Skubu pasidziaugti,jau turiu savo lelyte. 3540 ir 54cm
Nuoširdžiausi sveikinimai!!!
Indre0101 parašė:
Va man grynai tas pats!oi kartais lengviau pasidaro kai paskaitau kad ne viena as cia tokia :))
Tai as cia turbut rekordininke :D... 14 dienu po termino pagal mm ir 6 pagal echo. Ryt jau guluosi skatinimui.. Toniukai siaip puikus, bet gi nebelauksim kol pabloges...
Silent parašė:
Tai as cia turbut rekordininke :D... 14 dienu po termino pagal mm ir 6 pagal echo. Ryt jau guluosi skatinimui.. Toniukai siaip puikus, bet gi nebelauksim kol pablog…
O dieve tikriausiai isproteciau tiek dienų laukimo...
GretaIv parašė:
Aš antra diena tik po termino, man pamaudena ir nugara ir pilvą bet tuom ir baigiasi viskas..Nei kamštis šalinasi nieko![]()
Viskas gerai,jeigu Vaikas labai aktyvus galo būt ir 170, svarbiausia,kad nurimtu ramybės būsenoje, o nebūtų visa laika vienodai daug ir mažai tu širdelės dūžių ;)
Silent parašė:
Tai as cia turbut rekordininke :D... 14 dienu po termino pagal mm ir 6 pagal echo. Ryt jau guluosi skatinimui.. Toniukai siaip puikus, bet gi nebelauksim kol pablog…
Man 15 dienų po termino buvo....
skatino natūraliu būdu,ilgiau nebeleido nešioti ....
sekmes ryt ;)
lore1mice2 parašė:
Viskas gerai,jeigu Vaikas labai aktyvus galo būt ir 170, svarbiausia,kad nurimtu ramybės būsenoje, o nebūtų visa laika vienodai daug ir mažai tu širdelės dūžių ;)…
Nuraminot, viskas tvarkoj tada
Malinkyte parašė:
Man 15 dienų po termino buvo....skatino natūraliu būdu,ilgiau nebeleido nešioti ....
sekmes ryt ;)
O tai as ne viena tokia :), ryt va irgi jau 15 bus. Dekui uz linkejimus, tikrai prireiks jos :)!
Shady Lady parašė:
brrr....neistverciau dvieju sweepu vieno nestumo metugal as labai jautri..nezinau....bet ir si karta zinau kad siulys,bet nenoriu,nezinau kur detis..zinau …
Na man turbūt padėjo, šiandien visą dieną vandenys bėga, po truputį, tai jei neprasidės iki 6 valandos ryto gimdymas, skatins
Shady Lady parašė:
gali ir po truputi,ne butinai visi vandenys turi isbegti vienu metu,kartais tiesiog membrana itruksta kur nors sone ir soniniai vandenukai lasa po truputi,o jei gal…
Aiškutis lauksiu ryto nes vakar pagulde ibpatologini o ryte kazka darys sake nuleidines vandenukus nes ir žes oq tooliau ;)
Gimdos kaklelis ilgas ir kietas ir švinas sake nenori dirbti *);;/
5 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai