2016.07.31 10:45 (prieš 9 m.)
Na matai as gryzau, pasiilsejau ir ejau surinkt rubu skalbti, o ju visur prisidejo nes maze serganti tai kur papuola ten rengiames. Ir lenkiuosi toks poks kairej pusej ir nuejo zaibu iki apacios ir sonkaulio. Tai tas dar manes neisgazdino, pagulejau valanda sakau reik nueit iki toleto, nu blyn atsistoju skauda einu tip topais ir toks jausmas, kad kazkas trukteliojo jau gaktikaulio kaule ir viskas atsisedau ir aisku i asaras. Issigandau labai, nes vistik man 31 sav ir kelios dienos. Tai issikvietem anyta, o patys i priemima, bet aciu D sunelui viskas tobula, ir vandenu kiekis norma, placenta grazi netsikyrus, kaklelis norma nors ir minkstas, maziaus tonai tobuli. O as nepaeinu, kai reikejo apsiverst ant kito sono tai su asarom, bet va ryte jau zymiai geriau buvo. Ir daba paeinu letai, maudzia, bet jau nebera to siaubingo plesimo jausmo. Mane gulde vadinamam 24val stebejime padare visus maziuko tyrimus, kadangi jie geri ir man lengviau paleido namo, liepe toliau toleto ir namu niekur neit iki pat gimdymo