Becaboo parašė:
oi man tie burtai ir prietarai nesamone didziausia![]()
Niu tai aisku kad nesamone bet vistiek nugali moteriskas smalsumas. Pasijuoki ir tiek
Becaboo parašė:
oi man tie burtai ir prietarai nesamone didziausia![]()
Niu tai aisku kad nesamone bet vistiek nugali moteriskas smalsumas. Pasijuoki ir tiek
GuGnytea parašė:
Niu tai aisku kad nesamone bet vistiek nugali moteriskas smalsumas. Pasijuoki ir tiek![]()
![]()
manau tikru tikriausia yra mamos nuojauta
as norejau berniuko pirmo, norejau save itikinti, kad berniuka nesioju po sirdute, bet kazkur giliai sirdyje kazkas snabzdejo, kad turiu mergyte
ir poto jau net nustojau galvot apie berniuka, nes buvau 99% tikra, kad turesiu dukra... ir turiu!
ir visikai nenuliudau, labai laukiam ir dziaugiames
ginekologe taip ir sake, kad mamytes geriausiai jaucia ka turi pilvuke
Becaboo parašė:
manau tikru tikriausia yra mamos nuojauta![]()
as norejau berniuko pirmo, norejau save itikinti, kad berniuka nesioju po sirdute,…
Niu as kazkaip jauciu kad berniukas. Net nezinau jauciu ir tiek, bet nuojauta juk gali ir apgauti
GuGnytea parašė:
Niu as kazkaip jauciu kad berniukas. Net nezinau jauciu ir tiek, bet nuojauta juk gali ir apgauti![]()
zinoma, kad gali, rasiau, kad bandziau save itikinti, kad berniuka nesioju, nes labai norejau, tai kuri laiko irgi maniau, kad berniukas pas mane, bet po kurio laiko atejo ta tikresne nuojauta apie mergyte
linkiu sulaukti ko norite labiau
Becaboo parašė:
zinoma, kad gali, rasiau, kad bandziau save itikinti, kad berniuka nesioju, nes labai norejau, tai kuri laiko irgi maniau, kad berniukas pas mane, bet po kurio laik…
aš turiu berniuka tai norėčiau labai mergytes
o ką turėsu nežinau nes nuojauta tiek su pirmu tiek dabar nieko nesako
nors su pirmu jau 12sav žinojau kas bus dabar vėl eisiu 12sav echo reiks užklaust gal vėl pasakys
Viktorija C. parašė:
o kas ji per kause?kaip ja isvis prieme ,jei visiems rakstis siknoj??? as atsimenu eiles susidarydavo,o ta plepa ten nesamones visokias su kazkuo.....
Atostogose buvo ta kita registratore
tai jin pavadavo tik :))
GuGnytea parašė:
Neskit neskit geras jausmas labai atrodo dar labiau mus suartino ta mintis kad greit busim vyras ir zmona. Mes net nekvieciam jokiu sveciu su liudininkais nueisim i…
Mes irgi taip pat galvojam tik su liudininkais nueit
net tevu nekviest nieko, tiesiog va keturiese nueit ir viskas
o po to per normalias vestuves pasvsesim
Angelicaaa parašė:
Mes irgi taip pat galvojam tik su liudininkais nueitnet tevu nekviest nieko, tiesiog va keturiese nueit ir viskas
o po to per normalias vestuves pasvsesim
![]()
Taip ir geriausia
kaip faina negaliu
Becaboo parašė:
zinoma, kad gali, rasiau, kad bandziau save itikinti, kad berniuka nesioju, nes labai norejau, tai kuri laiko irgi maniau, kad berniukas pas mane, bet po kurio laik…
Aciu labai
ir Jums taip pat. Kad tik butu sveikuciai
Mergaites,as kai laukiausi pirmos dukrytes,nuojauta man isvis nieko nesake....ir suzinojau tik 7menesiu ,kad laukiuosi dukrytes... dabar kiek echoskopavo,tiek suglaudes pilvinukas kojytes ir nesirodo...
sakau arba vel 7menesiu pasirodys,arba iki gimimo taip ir nesuzinosiu
gims ir bus staigmena
9 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai